Søndre nordstrand rideklubb. Gård og anlegg

Søndre Nordstrand Rideklubb drar på stevne!

Søndre nordstrand rideklubb

Vi håper på å se deg for en hyggelig handel! Vi har plass til 42 ponnier og hester. Bydelen har også et svært rikt organisasjonsliv. Sprangkurs og voltigekurs har maks 6 elever på hver time. . Sommeren 2019 gikk flere av rideklubbens medlemmer sammen om å videreføre Snord-shoppen som Eurohest, og dermed kjøpe ut rideklubben.

Next

Gård og anlegg

Søndre nordstrand rideklubb

Ridekursene inneholder et variert opplegg med undervisning på ridebanen, ridning på tur og teori tilpasset kursets nivå. Etterhvert som omsetningen økte og varelageret måtte bli større, ble det for stor økonomisk belastning for rideklubben å opprettholde. Vi driver også nettbutikk, og satser på et bredt utvalg varer med god kvalitet. Dette sikrer eleven god og tett oppfølgning. Stallen har sin helt egne hesteutstyrsbutikk, som holder til i Rytterbua. Vi bruker både ponnier og hester i vår rideskole. Vi har mange gode tilbud til rideskoleelever og rideklubbens medlemmer.

Next

Søndre Nordstrand Rideklubb drar på stevne!

Søndre nordstrand rideklubb

Her har vi en fysisk butikk i Rytterbua som har åpent på kveldstid hver ukedag og i helgene når rideklubben har stevner. Her kan du få kjøpt utstyr til hest og rytter for en rimelig penge. Her får elever og foreldre muligheten til å anonymt vurdere undervisningen, og komme med innspill og forslag til neste semester. Bydelen ligger lengst sør i Oslo og strekker seg fra Bunnefjorden til Østmarka. Bydel Søndre Nordstrand er opptatt av å trygge barn og unges oppvekst, utjevne forskjeller og levere likeverdige tjenester til våre innbyggere.

Next

Gård og anlegg

Søndre nordstrand rideklubb

Med tiden får Eurohest også på plass en nettbutikk, samt at vi skal starte bruktmarked for kjøp og salg av brukt rytterutstyr. Lysløyper, slalåmbakker, idrettsparker, strender og rideskoler benyttes av beboere i alle aldre. For å kvalitetssikre undervisningen så mye som mulig utdeles det evalueringsskjema hvert semester. Vi er svært opptatt av sikkerhet, og har både sikkerhetsvester og ridehjelmer til gratis utlån til våre elever. Rideklubben tilbyr ridekurs på ponni og hest fra nybegynner til viderekommen. En del av denne avtalen er at rideklubbens medlemmer får gode rabatter hos Eurohest, og at Eurohest sponser gavepremier til stevner, samt utstyr til rideskolehestene som eies av Søndre Nordstrand Rideklubb. Vi har maksimalt 8 elever per time.

Next

Rideskole

Søndre nordstrand rideklubb

Gården består også av flere mindre hus; stabbur, garasje, verksted og det lille røde huset der tidligere stallmester bor. I tillegg har vi en postkasse hvor det når som helst kan legges forslag, ris og ros. Eurohest har lokaler på Lofsrud Gård, Klemetsrudveien 50 i Oslo. Det er selvfølgelig også mulig å snakke med ridelærer før og etter timene hvis det er noe man lurer på eller ønsker å prate om. Høste 2015 stod vårt nye ridehus ferdig, med ridebanemålene 20×64 meter og i 2018 ble bunnen oppgradert til Walber fiberbunn. Den store utebanen vår har målene 40×80 meter, og i tillegg har vi en mindre utebane på ca.

Next

Søndre Nordstrand Rideklubb drar på stevne!

Søndre nordstrand rideklubb

I tillegg til dette disponerer vi mange mål rundt Lofsrud gård til beiter og oppgrusede luftegårder. Eurohest åpner offisielt lørdag 24. Originalen henger på Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter. Vi har dressur-, sprang-, voltige-, ponnikurs for de minste og rene voksenkurs. Nærmiljøene byr på mange muligheter til fysiske aktivitet og skog og mark ligger nær inntil boområdene.

Next

Gård og anlegg

Søndre nordstrand rideklubb

Hovedhuset på gården blir brukt til bydelens virksomhet og noe utleie. Har du spørsmål om rideskolen kontakter du oss på epost: rideskole snord. Vi jobber også med å få på beina en bruktbutikk, hvor rideskoleelever og andre kan få solgt utstyr de har vokst ifra, eller de ikke har bruk for. . . .

Next