Snødybde tromsø. Her er alle Tromsøs værrekorder

Husker du 29. april 1997?

Snødybde tromsø

I vinterhalvåret har Norge de klart høyeste temperaturrekordene i Skandinavia. For dem som var i Tromsø senvinteren 1997, er det kanskje ikke så rart, men de fem største snødybdene målt i Tromsø kom i april 1997. EnnÃ¥ vind og sludd- og snøbyger mange steder i nordnorge, men det er forholdsvis gode muligheter for at et høytrykk kommer inn over landsdelen mot helga, hvilket er lenge siden. Observasjoner hentes fra nærmeste målestasjon som har tilgjengelige observasjoner for datoen du søker etter. Marianne Evelyn Gabriel Faithfull born 29 December 1946 is an English singer, songwriter, and actress. Thanks for watching my memes compilation , like the video if you enjoyed and subscribe for more follow me on instagram! I januar om lag 5°C høyere enn rekordene i Danmark og Sverige.

Next

Marianne Faithfull

Snødybde tromsø

Varighet min Nedbør millimeter Sted Fylke Dato Starttidspunkt 1 4,3 1973-07-088. Mandag morgen var snødybden 59 centimeter, viser snøoversikten på yr. Vær, Snø Her kom snøen i helga - målte snødybde på 59. Vi ber publikum om ikke å komme med innleveringer i denne tiden. This is our controversial politics branch of tac times, where we examine extremely sensitive topics like racism, abortion, feminism, hollywood hypocrisy, and government conspiracies, among many.

Next

Tromsø

Snødybde tromsø

Sist gang det var så mye snø i Tromsø så tidlig på høsten, var i 1922, sier han. Første tropenatt noensinne Natt til mandag 30. Nå blir det bedre for gående i Tromsdalen. Her ved Lyngsalpan, foto: Statens Vegvesen. Det har aldri vært under 15,2 minusgrader på det varmeste en dag i Tromsø. Interest over time Marianne Faithfull is the most searched Hot Trends Keyword Norway in the map shown below Interest by region and time.

Next

Her er alle Tromsøs værrekorder

Snødybde tromsø

Alle rekordene er fra offisielle målestasjoner der de fleste eies og drives av. Sprittermometrene er ikke så nøyaktig og avlesingene må korrigeres. Snøen har kommet tidligere til Tromsø, men aldri før har det vært registrert like stor snødybde på samme. Gjennombrudd som popsanger 1964 med As Tears Go By, skrevet av Mick Jagger og Keith Richards i The Rolling Stones; Faithfull hadde et mangeårig forhold til Jagger. Juni 2018 var den junimåneden, siden målingene begynte i 1920, med færrest soltimer — 58 timer i tallet. Rekorden for bebodde strøk er —7,9 °C på i.

Next

Tromsø

Snødybde tromsø

Ut fra de nevnte kuldenoteringene, er det kanskje ikke vanskelig å tenke seg at den kaldeste måneden ofte er februar. Da oppnådde vi en makstemperatur på 30,2 grader. Utgitt av Teknologisk forlag, 1998. Aldri har det regnet så mye i Da kom det hele 133 millimeter. Før disse målerne ble satt opp måtte observatøren følge med på været for å kunne måle intensiteten i kortvarige, kraftige regnskyll som særlig opptrer om sommeren. Her character went down in history as the first person to use the F-word in a mainstream film.

Next

Snødybder Norge. Se snørapporter og snøforhold for skistedene

Snødybde tromsø

Kommer til Østlandet Fredag ser det ut til at snøen vil dale ned over flere steder på Østlandet, men i kyststrøkene er det ventet sludd og regn, ifølge meteorologenes prognoser. Albums include Broken English, The Rolling Stones Rock and Roll Circus, and Before the Poison. Slik ser det ut i Tromsø nå: — Advarer mot farlige. Observasjoner og statistikk er nå tilgjengelige på de nye nettsidene. Når det gjelder sommermånedene, satt vi blant annet rekord i juni. Den varmeste måneden er alltid juli, og juli i 1960 er måneden med høyest middeltemperatur.

Next

Tromsø

Snødybde tromsø

Det vil si at observatøren anslo vindhastigheten middelvind ved hjelp av en versjon av. Det var for øvrig 225,4 prosent av normalen. Her er alle Tromsøs værrekorder - itromso. Den samme dagen var også den dagen med høyest middeltemperatur, på 23,9 grader. Ifølge Meteorologisk institutt økte snøen ved Vervarslinga med 10 centimeter siden mandag.

Next

Her er alle Tromsøs værrekorder

Snødybde tromsø

Rekorder og kuriositeter fra Meteorologisk institutts klimaarkiv. Nedbørsinstensitet I 2008 hadde et mindretall av stasjonene 115 i alt pluviometer som automatisk måler nedbøren hvert minutt. Minimumstemperatur °C Sted Dato 26,1 , 2019-07-2929. Dette skyldes i hovedsak det kuperte terrenget i Norge der særlig bidrar til rask og sterk temperaturstigning. Men først og fremst så er nedbørsrekorden for en enkeltdag på 63,5 millimeter. På dagens dato skulle det ha vært 25 cm snødybde på Blindern; i dag var det bare 10 cm. Da var middeltemperaturen på 15,6 grader.

Next