Sol sejl. Solsejl fra SkovTrup med info. om Montage af solsejl

KØB DIT NÆSTE SOLSEJL HOS OS

Sol sejl

Robinia-træ har en lækker overflade, der er olieret og slebet for splinter. Alle vores polyester sejl har fået certificeringen +85. Et solsejl kan dække en større flade end en parasol. Anbefales hvor man ønsker en sejldugs lignende regntæt overdækning. Det er lettere at tage ned og sætte op. Vi har udvalgt disse tre forhandlere. Et korrekt monteret solsejl kan være ganske dekorativt.

Next

Solafskærmning

Sol sejl

For alle gælder, at de lette at stille op og pakke ned, så man hurtigt kan få skygge på stoppene undervejs. Derudover skal du bruge et jordbord, og fx en pind til at stampe jorden med. Solsejl, havesejl eller terrassesejl — alt sammen en betegnelse for et sejl der kan give skygge, og også forlænge sommeren betydeligt. Fordelen ved at sætte et trekantet sejl op på f. Denne type solsejl monteres på husvæggen og består af en aluminiumskassette med en dug, som kan rulles ind og ud. Vores solsejl er blevet testet og godkendt af.

Next

Trekantet solsejl i den gode kvalitet, er det populære valg → Se her!

Sol sejl

Du kan få både firkantede solsejl og trekantede solsejl. Dette er en forholdsvis ny international standard, der dokumenterer tekstilers evne til at beskytte mod solens ultraviolette stråler. Når det først er blevet varmt og sommerligt, og solen bager løs fra en skyfri himmel, kan det være dejligt at søge læ under en markise, en parasol eller netop et solsejl. Hvis mere end 15 km væk fra vores adresse, aftales en pris. Der er også som passer godt til mange terrasser og haver, og som giver et godt skyggeareal. Anbefales hvis man ønsker en meget robust og rengøringsvenlig overdækning til det danske klima der kan stå ude det meste af året. Dog sætter vi også pris på at kunne krybe i skygge under en parasol engang imellem.

Next

Solsejl 5 x 5 m cream hvid

Sol sejl

Dette kan være relevant, hvis stolpen også skal benyttes til ophæng af fx en hængekøje eller tørresnore. Prisen er ofte lavere ved et trekantet end et , hvilket også er afgørende for populariteten. Du finder dem i et enkelt og elegant design, som passer ind på alle terrasser, uanset hvad moden indenfor terrassemøbler vil byde på. Men hvis du ønsker den høj kvalitet der holder, så skal du først og fremmest se på dit behov. Det betyder, at man kan sagtens nyde en aften udenfor uden at blive kold og fugtig, når duggen falder. Vi laver alle stålrør og beslag på specialmål , så det passer til dit solsejl.

Next

Trekantet solsejl i den gode kvalitet, er det populære valg → Se her!

Sol sejl

Hvis du ikke selv har et egnet sted at montere sejlet, kan du også købe stolper hos os. Natur rafter med bark til raftehegn. Brug beslag eller andet monterings , hvor du med fordel kan købe et monteringssæt der indeholder alt hvad du skal bruge til den rigtige og sikre montering. Hos os finder du både firkantede og trekantede sejl, og du finder forskellige sejl-størrelser. Vi kan naturligvis også lave solsejl på mål ud fra kundens tegning.

Next

dreamforce.twibbon.com

Sol sejl

Efter vask kan det være nødvendigt at imprægnere sejl for at opnå tæthed igen. Du kan vælge mellem både trekantede og firkantede solsejl, og hvis du har brug for et sejl i særlige mål, så kan vi også hjælpe dig med det. Her er et solsejl ideelt, da det let kan dække et område, der er stort nok til at lege på. Du finder desuden tilbehør til din parasol, fx et overtræk til når den er pakket sammen, så parasol-dugen ikke tager skade af at stå udenfor i vind og vejr, eller en stabil parasolfod, som kan stå udenfor hele året. Vi har mange års erfaring og kan derfor altid besvare alle dine spørgsmål og kan altid rådgive på de individuelle behov! Men et solsejl er ikke designet til at modstå kraftige regnbyger. Miljørigtig træ til haven og uderummet. Men vores sejl er ikke kun praktiske, de er også pæne at se på.

Next