Sommarlov 2019. Sommarlov (TV

Sommarlov Season 2019 Air Dates & Countdown

Sommarlov 2019

I sista avsnittet avslöjades det att det var chefen, Jonas Karlström, som var sommarskuggan. De båda utomjordingarna Retep Peter Hellström och Negröj Jörgen Balkow kraschlandar på jorden med sitt rymdskepp där de träffar Arlette Arlette Brorson-Kaiser och hunden Hoffman. Den här artikeln behöver fler eller bättre för att kunna. Även fredagsartisterna, , , , , , , , och , berättade om sina superkrafter. Uppgiften framkom i samband med att i slutet av juli 2012 inlett undersökningar av representationskostnader inom myndigheter. Miljön var vid en övergiven mitt ute i skogen, där programledarna bodde i en gammal, liten husvagn. Med toaportören kan man resa till andra platser och lära sig nya saker, och städer som , och besöktes.

Next

Matro: Sommarlov

Sommarlov 2019

Sommarlov 2016 bjöd såklart på massor av tv-serier, bland annat den spännande fortsättningen av , , , och nya avsnitt av. De två vattenexperterna Ulf och Patrik, kocken Tareq Tyler och marinbiologen Martin som tog med sig svenska vattendjur på fredagarna. Sommarskuggan spelades av Caroline Hermansson. Några av de inbjudna gästartisterna var , , och. Den delen av programmet hade en egen vinjett som i stort sett var filmad på ett. Jag hoppas det är lika fint väder nästa år då det är dags för Isak att ta studenten. Från , alltså dagen efter, till midsommarafton , fick för Malin, eftersom hon skulle till för att vara med på ett bröllop.

Next

Sommarlov (TV

Sommarlov 2019

Hon avslutade med att be alla elever ställa sig upp i kyrkbänkarna. Programmet använde även samma vinjett som året innan. Programmet direktsändes från en båt i Dockan, en hamn i. Ja självklart njuter jag också av värmen och att vi kunde sitta ut länge o mysa i solen. Denna sommar sändes programmet inte från Dockan, utan från en annan del av och sändes inte från en båt, utan från en buss.

Next

Sommarlov Season 2019 Air Dates & Countdown

Sommarlov 2019

En av gästerna i programmet var som fick smaka på kräftor. I dag var det dags för skolavslutning. Programmet filmades mot en vägg tapetserad med teckningar som barnen skickat in. . Bakåt, syftning på att de pratar baklänges och att deras namn och programserien läses baklänges. Programmet hade publik tisdagar till lördagar, alltså ej söndagar och måndagar då programmen var förinspelade. Programmet och tävlingarna hade rymden som tema, bland annat rymdbock.

Next

Sommarlov Season 2019 Air Dates & Countdown

Sommarlov 2019

Temat för den här säsongen var superhjältar. Vi har haft en sån härlig dag och jag blir så glad för alla studenters skull att de får fira i sol o värme. Den buss från vilken 2013 års Sommarlov sändes. Dessutom tog man bara badtempen i första och sista programmet, då resten av sommaren fick tittarna skicka in en bild eller video på när de tog badtempen. En tradition i programmet var att det alltid avslutades med att någon hoppade i vattnet för att kontrollera badtemperaturen. I avsnitt 46 avslöjades det att var sommarskuggan nummer 4. Nytt för var att det även sändes på helgerna.

Next

Skollov 2019

Sommarlov 2019

Målet var att väcka alla superhjältar runt om i landet för att stoppa den så kallade Sommarskuggan. År 2013 sändes programmet av , och av. En gång i veckan reste programledarna ut i Sverige för att träffa olika barn, som alla har varsin superkraft. Även Aktuellt vid 3:20 , 28 augusti 2012. Andra som medverkade i programmet var matrosen Peps; som brukade klä ut sig i olika kostymer och förklädnader. Kringlan medverkade inte detta år. Temat för programmet var och programledare var , och.

Next