Spangsberg fredericia. Flødebollefabriksudsalg fra Spangsberg Chokolade et kæmpe hit

Spangsberg lagersalg, listen over alle lagersalg i Danmark

Spangsberg fredericia

Vi bliver ekstra glade hvis du vil give vores side et like og skrive hvem du tager med. Når vi igen vender tilbage til hverdagen, er der mere end nogensinde brug for et stærkt lokalt foreningsliv. Flødeboller og godter fra Spangsberg! Og netop vores dejlige chokolade vil vi gerne sætte på højkant til jer! Finder du ikke det ønskede her på listen, så kan vi anbefale dig til tilmelde dig til , da vi løbende får informationer omkring nye lagersalg og outlet butikker. I alt 12 vindere får nu muligheden for at vinde op til 30 poser. Derfor sætter vi nu 12 flotte præmier på højkant til dén mor, som du synes fortjener lidt ekstra kærlighed! Og når kvaliteten så også forringes bund, chokolade etc. Friske flødeboller er nemlig, efter vores mening, noget af det bedste, der findes.

Next

Flødeboller fra Spangsberg

Spangsberg fredericia

Coronavirus blev til Coronakrigen og nu Coronatiden. Har vinderne ikke afhentet deres præmie r inden for 30 dage ved det ønskede fabriksudsalg, vil krav på præmien bortfalde, og der vil ikke udtrækkes en ny vinder. Kom ind i butikken og faldet i snak med en arbejdes kollega. Se adresser og åbningstider her: Husk at vi altid giver en gratis smagsprøve på flødeboller, slik og chokolade! Historien startede med 5 forskellige flødeboller. I begge lag var to indpakkede marcipanstykker. Begge i øverste lag smagte afskyeligt, mindede om sæbe eller andet skarpt.

Next

AVISEN

Spangsberg fredericia

Det er derfor op til vinderne at være opmærksom på dette. Du, din ven, kæreste, forælder, eller hvem du tagger maks. Sorterings chokolade, der er således heller ikke nogen fejl at se på denne 2. Husk at skriv en kommentar med dit svar, like vores side, og del meget gerne opslaget, så dem du kender også får chancen for at deltage i konkurrencen. I forsigtig test af nederste lag fandt vi smagen normal for marcipan.

Next

spangsberg

Spangsberg fredericia

Jeg er næsten 70 og kan huske hvordan cremehæle smagte før i tiden. I går besøgte vi flere fredericianske virksomheder, heriblandt butikkerne. Så dårlig chokolade og endnu dårligere kundeservice. Så får du også snart chancen for at deltage i en konkurrence om hele 10 kilo bolcher på Nørregades Facebook-side. Er det en, du har kær — eller er det dig selv? En bogstavelig talt stor nyhed er endelig landet i alle vores fabriksudsalg! Det samme gælder for jeres juleslik, - marcipansnitter gys for noget syntetisk sjask. Gætter du rigtigt, er du med i vores konkurrence om: 3 præmier a en slikkasse med påskeæg, desserchokolade og bolcher fra Spangsberg Chokolade værdi ca.

Next

fredericia furniture

Spangsberg fredericia

Det puster nyt liv i haven - bogstavelig talt. Ikke syntetisk og afskyeligt som jeres produkt. Der kan være mange penge at spare ved at købe Fredericia furniture Møbler i outlet butikker eller lagersalg. Du skal like vores side, meget gerne dele dette billede og skrive en kommentar med svaret, da det er i blandt kommentarerne og delingerne vi finder vinderne. Din svigermor, ven, far, kæreste, veninde eller kollega skal blot tagges, hvis de også skal få chancen for at få samme præmiegevinst med hjem.

Next

Fabriksudsalg

Spangsberg fredericia

Del denne video og gå ind og synes godt om Nørregade Bolcher, hvis du - ligesom os - er vild med bolcher. Der var ingen undskyldning eller beklagelser, kun at der ikke var problemer hom dem. Alt det andet Vi har gode muligheder for parkering foran butikken og en venlig ekspedient står klar i fabriksudsalget, hvor vi sælger et bredt udvalg af vores chokolader til rimlige priser. Vi udtrækker 9 heldige vindere, der får lov til at tømme et fabriksudsalg på et minut for en af hver produktvariant. Men kan du fortælle os værdien af de 3 bøtter, hvis nu du hellere skulle få lyst til at købe dem? Start altid med en smagsprøve Vi vil gerne overbevise dig om, at vi har Danmarks bedste flødeboller. For at deltage skal du blot svare på hvilket fabriksudsalg du vil afhente præmien i, samt i hvilken by vi åbner nyt fabriksudsalg. Mors dag er lige om hjørnet og sådan en vigtig dag må ikke glemmes.

Next

Produkter

Spangsberg fredericia

Skrev til kundeservice, som skrev tilbage at, der ingen problemer var med deres maskiner. Også i vores egen by, Fredericia. De heldige vindere udtrækkes allerede på mandag. Sådan lød konkurrencen på Facebook, der gjorde fredericianerne opmærksomme på, at Spangsbergs Chokolade har åbnet fabrikssalg i Fredericia Start med en smagsprøve Spangsberg Chokolade vil gerne overbevise dig om, at de har Danmarks bedste flødeboller. I den forbindelse kan man besøge os i Spangsberg Flødebollefabrik. Kom forbi og få en gratis smagsprøve på Spangsberg flødeboller og Nørregade bolcher hos et af vores fabriksudsalg. Jeg undskylder og sagde at jeg jo vendte om med det samme.

Next