Spesialistsenteret på straume. Kontakt oss

Kontakt oss

Spesialistsenteret på straume

Sekretæren hennes er også superhyghelig. Jeg synes det var rart at jeg ikke ble bedre, og ringte for å spørre om hvor lang tid det ville ta før infeksjonen gikk vekk. Indremedisiner: En indremedisiner er lege med spesialutdanning i sykdommer som rammer ett eller flere av kroppens indre organer og arbeider med forebygging, diagnostikk, utredning og ikke-kirurgisk behandling av akutte og kroniske medfødte og ikke-medfødte sykdommer. Det var helt klart at hun ikke ville høre på noe jeg hadde å si. Hun var rask ved undersøkelsen og prøvetakingen. Jeg er ikke gravid Totalt et godt inntrykk, og går nok dit igjen når tid for ny prøve kommer.

Next

Spesialistsenteret Pilestredet park

Spesialistsenteret på straume

Jeg synes at hvis en velger et yrke hvor man skal jobbe med mennesker, så må man klare å være litt tålmodig og vennlig. Man kan alternativt få en giro for senere betaling det tilkommer et girogebyr. Og absolutt ikke hardhendt som jeg ser noen skriver. Hvis du kjører bil finner du parkometerplasser i Ullevålsveien eller Akersbakken. Alle er avtalespesialister med driftsavtale med Helse Sør-Øst. Flink lege Klinikk: Skrevet 3. Kollektivtransport: Buss 37, 33 og 46, stopper i Ullevålsveien.

Next

Kathe Aase

Spesialistsenteret på straume

Vennligst unngå betaling med kontanter. Eneste minus er ventetiden på timen. Legene er spesialister i indremedisin, gynekologi og hudsykdommer med lang erfaring innen sine fagområder. Det tok ikke mange minuttene før jeg skjønte at jeg hadde gruet meg for ingenting. Det virket også som at hun ikke hadde lyst å ha meg som pasient. Jeg fikk kort beskjed at jeg ikke trengte å ringe de før jeg var ferdig med medisinen, som tok 14 dager. Jeg synes det var rart at hun vurderte situasjonen min slik.

Next

Lungelege

Spesialistsenteret på straume

Indremedisineren har ofte videre spesialisering innen et av de følgende feltene: blodsykdommer, endokrinologi, fordøyelsessykdommer, geriatri, hjertesykdommer, infeksjonssykdommer, lungesykdommer, nyresykdommer eller akutt- og mottaksmedisin. Jeg kom inn med smerter og jeg antok det var en underlivsinfeksjon. Hun spurte og vi snakket om min helse. En kardiolog jobber med blant annet feil ved hjertetklaffer og livpulsåre, medfødte hjertefeil, hjerterytme-forstyrrelser, hjertesvikt og høyt blodtrykk. . Jeg googlet medisinen, og fant ut at det bare var en smertestillende. Det virket som om hun heller ville være et annet sted enn på legekontoret.

Next

Kontakt oss

Spesialistsenteret på straume

Nedlatende, arrogant og hardhendt Klinikk: Skrevet 4. Velkommen til Spesialistsenteret Pilestredet Park. Men dette er kun min erfaring. Hun avbryter og har ikke interesse å høre hva jeg vil si. Nedlatende og lite tid til å høre på meg Klinikk: Skrevet 1.

Next

Kardiolog/hjertelege

Spesialistsenteret på straume

Kathe Aase var nedlatende og uten noen lab-analyse gav hun meg en resept. Jeg antok det var antibiotika, og begynte å ta det. Trikkene 17, 18 og 11 går til Holbergs plass som er ca fem minutters gange fra våre kontorer. Gynekologer arbeider også med svulster i de kvinnelige organene, blødningsforstyrrelser, vannlatingsproblemer, barnløshet, problemer i tidlig graviditet, hormonforstyrrelser og medisinske årsaker som forhindrer et normalt seksualliv. Hun er hyggelig, kunnskapsrik, forståelsesfull og veldig flink til å forklare. Dette har skjedd før, og vanlig rutine har vært lab-analyse og kanskje antibiotika.

Next