Spydeberg langrenn. Spydeberghistorien: Kjente Borgere

Østfold Skikrets

Spydeberg langrenn

Barnas eget World Cup-renn blir i år arrangert søndag 1. Selv om Karl trakk på årene fortsatte han som utøver og konkurrerte i flere år som veteran. Per giftet seg med Halina Kowalska og de flyttet til Hamar hvor Per var forfatter. Theodor var aktiv i de sosiale medier og forsvarte gjerne de eldre malerne fra de yngre. Petter hadde radiostyrte biler som interesse og ble norgesmester allerede som 13-åring. Det tok ikke lang tid før Petter begynte å vinne løp og karrieren var i gang.

Next

Østfold Skikrets

Spydeberg langrenn

Da det vokste frem et talent for langrenn flyttet han til Hovden og tok videregående skole der, rett og slett pga bedre snøforhold. En lengre diskusjon foregikk i de norske avisene Det var Theodor som malte taket på Skjønhaug hotellet. Fra 2011-14 bodde han i Lillehammer. Da Ragnar Busch la opp kjøringen jobbet han mye adminsistrativt for norsk bilsport. Hadde Østfoldrekorden i kule og spyd. Han var Østfoldmester hele 63 ganger! I 1687 var han fenrik ved sin fars regiment.

Next

Langrenn Østfold Skikrets

Spydeberg langrenn

Han hadde knapt hatt bilsertifikatet et døgn før han debuterte i rallycross og bakkeløp. Petter Solberg startet en tidlig karriere innen motorsport. I tillegg var Karl en svært aktiv idrettsmann. Debuterte på landslaget i 1930 mot Finnland. I 1719 ledet han det korpset som skulle føres sjøveien og landsetter på Hisingen i forbindelse med Tordenskjolds operasjoner.

Next

Kalender

Spydeberg langrenn

Sistenevnte ble også satt opp som forespilling på Nationalteateret i 1922. . Ville ikke forundre meg om salig Sigmund Hoftun hadde noe med denne boken å gjøre. Tidligere hadde gårdbrukerne Wilhelm Løken og Laurits Larsen begge fra Dilling, vært sekretærer. Gårdbruker Harald Skulberg fra Spydeberg ble tilsatt som landbrukssekretær i Østfold i 1920. Trenger litt mer konkret informasjon her. Han utførte et fremragende arbeid for jordbruket i fylket.

Next

Østfold Skikrets

Spydeberg langrenn

De fikk blant annet John Unnerud interessert i bilkjøring. Morten Pettersen Aktiv fotballspiller i 22 år, født 1909. Fra 1949 til 52 var han fylkeslandbrukssjef. Det kan være at noen av de kronologiske fakta ikke stemmer da det spriker med informasjon jeg har gjort ved reasearch. Skal gå dypere i dette ved en senere anledning. Drivende godt til tider - og en varm og levende skildring av landsbygda i Vietnam.

Next

Spydeberghistorien: Kjente Borgere

Spydeberg langrenn

Hans Jacob Arnholdt Han var født på Haugen i Spydeberg i 1669. Endte karrieéren som dommer i Bilforbundets appeldomstol. I 2003 mottok Karl Jørgen Spydeberg irettslags fortjenestemedalje med diplom. På grunn av covid-19 og full stans av aktivitet innenfor idretten, har Norges Skiforbund permittert administrasjonen i skikretsen inntil videre. Det var det også sag og kvernbruk. Kjørte biler som Sunbeam, Renault Fregatt, Fiat og Volvo. Han fikk en øyensykdom som stoppet karrieren som maler, et talent som selveste Evdvard Much beundret.

Next

Spydeberghistorien: Kjente Borgere

Spydeberg langrenn

John var blant de beste rallykjørerne i landet på 60-70 tallet og var en populær mann. Vi ber klubber og lag merke seg at veilederen blir endret ved behov. Han overtok gården Haugen etter sin far. Jeg leser Rismarken og Våpnene nå. Petter fikk avtale med rallyteamet til Ford og senere Subaru. Hans Jacob ble såret og tatt til fange i slaget om Helsingborg i 1710, men senere fri etter en utveksling med en svensk fange. Skulle gjerne visst mer om Gyldendals vurderinger bak denne utgivelsen.

Next