Staffordshire bull terrier til salg. Bull Terrier se raceportræt og billeder af denne hunderace

Staffordshire Bull Terrier (Staffords) Puppies For Sale

Staffordshire bull terrier til salg

Hvis de ikke får den mentale stimulering, som de har behov for, vil det normalt resultere i deres egne projekter, som du nok ikke bliver særlig glad for; det kan være at tygge i møblerne, eller grave huller ude i haven. Pelsen er kort og skinnende i en hård struktur. Som hvalpeejer handler det derfor om, at skabe så mange positive møder og situationer med andre dyr og mennesker som muligt, for at få en velafbalanceret voksen hund. Det er en hund, man falder over i køkkenet, og en hund der ligger ved ens fødder på badeværelset. Staffordshire bull terrierens tålmodighed og forsigtige omgang med børn er legendarisk. Sådan startede processen om at skabe den Bull Terrier vi kender til i dag, der ellers dengang var en rigtig gladiator hund.

Next

Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire bull terrier til salg

Tilpasser sig nemt til lejlighed Læs mere En lille hund er ikke altid ensbetydende med, at den tilpasser sig nemt til en lejlighed, og de krav der kan blive stillet til en hund. Raceklubben Cradley Heat i England udviklede og kontrollerede racens standard. Træning af en Bull Terrier bør være konsekvent men sjov. De efterfølgende, der alle fik navnet Watchman, var sorte. Racen er ikke den eneste faktorer; hunde som har boet sammen med sine søskende og mor, indtil de er mindst 6-8 uger gamle, og som har været socialiseret i denne tid, har ofte større sandsynlighed for at have gode sociale færdigheder.

Next

Staffordshire Bull Terrier se raceportræt og billeder af denne hunderace

Staffordshire bull terrier til salg

Spørgsmålet er, om du vil føle det samme for den? Uden tilstrækkelig aktivering, kan disse racer udsættes for hurtig vægtforøgelse; og udtrykke deres opbrudte energi på andre måder, som du ikke kan lide; det kan typisk være i form af gøen, tygge og lignende. Staffordshire bull terrieren er en utrolig hengiven hund, der finder sig til rette i alle miljøer. Derimod kan hunde, som er selvstændige, selvsikre, og meget følsomme være sværere at holde styr på, hvis man er førstegangsejer. Det er vigtigt, at ejeren udviser lederskab konstant. Hvordan plejer jeg min Bull Terrier? Forventet levealder er 10-16 år. Find de krav du har til opdrætter og linier med sundhed osv. Familien betyder nemlig utroligt meget for denne race, og får den lov til det så vil den meget gerne gå lige i rumpen af dens ejere hele dagen.

Next

Staffordshire Bull Terrier se raceportræt og billeder af denne hunderace

Staffordshire bull terrier til salg

Start når din Bull Terrier er ung, så den bliver vant til det, og gør det gerne to eller tre gange om ugen, hvis du ikke har tid til det dagligt. Den er siden opdrættet udelukkende som familie og udstillingshund. Det skal jo helst være sådan, at i begge to får den bedste oplevelse af, at være adskilt, som muligt. Den egner sig ikke til at være alene hjemme otte timer dagligt. Faktisk elsker den at være sammen med mennesker og trives også godt med andre kæledyr. Den behøver ikke sove i sengen og med i bad… men den elsker det og er en fortrinlig fod varmer på kolde vinteraftener.

Next

Staffordshire Bull terrier

Staffordshire bull terrier til salg

Det er ikke uden grund, at Staffordshire bull terrierens ejer kan være lang tid om at gå en kort tur. I 1935 blev den første Staffordshire Bull Terrier indregistreret i England. En Bull Terrier har sin familie meget kær. Nogle hunderacer fælder året rundt, andre kun sæsonmæssigt og nogle fælder kun meget sjældent, eller overhovedet ikke. Men det passer heldigvis ikke. Hovedet er langt og de små v-formede ører sidder tæt sammen i oprejst position.

Next

Bull Terrier

Staffordshire bull terrier til salg

I højsædet bør være Staffordshire Bull Terrierens stabile og ligevægtige temperament. Det er en meget kærlig hund, der som regel foretrækker selskab fra mennesker. Efterfølgende ønskede man en mere yndefuld hund med et roligere sind og adskillelige racer blev indkrydset: dalmatiner, greyhound, spansk pointer, foxhound og borzoi. Efter kønsmodning kan nogle Staffordshire bull terriere være mindre sociale overfor fremmede hunde. Lad dem møde din staff og se hvordan den virkelig er — nemlig menneske elsker, bedste børnefamilie hund og alt andet end en gal og ondskabsfuld kamphund! Her kan du lede efter opdrættere af specifikke racer — eller du kan se, hvilke opdrættere på tværs af samtlige racer, der har hvalpe i nærheden af dig. Derudover bør du hjælpe din Bull Terrier til via træning , at lære den at være alene, de timer hvor du ikke er hjemme.

Next

Staffordshire Bullterrier hvalpe / puppies

Staffordshire bull terrier til salg

Sort, brindlet, rød og fawn med hvide tegninger eller solid. Og samtidig opnår forståelse for, at racen ikke er en kamphund, men en familie og udstillingshund. Hunderacens historie Bull terrieren er en engelsk race, som oprindeligt både så anderledes ud og havde et andet temperament end den race vi kender i dag. Hunde med et lavt energiniveau, er med andre ord, en hund som elsker at døse dagen væk i sofaen. Hovedet er kort med et bredt kranium. De er ikke velegnet til familier med små børn.

Next

Staffordshire Bull Terrier (Staffords) Puppies For Sale

Staffordshire bull terrier til salg

Venlig overfor andre hunde Læs mere Venlighed mod hunde, og venlighed mod mennesker er to helt forskellige ting. Hvad kræver en Bull Terrier af motion og stimulering? Ligesom os mennesker, så kan hunde også have et forskelligt følsomhedsniveau. Tendens til at jage Læs mere Hunde som er opdrættet til at jage, har et indfødt instinkt til at jage, og sommetider dræbe andre dyr. Så er du, og hunden rustet godt på. Avlen blev baseret på den lower to the ground bulldog type, derfor er den Staffordshire Bull Terrier vi kender, i dag the Cradley Heat type.

Next