Stig rossen julekoncert 2019. Stig Rossens Julekoncert 2019 (Gæstesolist: Jasmin Gabay)

Stig Rossens Julekoncert 2019 (Gæstesolist: Jasmin Gabay)

Stig rossen julekoncert 2019

Glæd dig til Årets Julekoncert 2020! Og hvis julekoncerter normalt ikke er noget for dig, hvad så med at skabe en ny tradition, der kan give uforglemmelige minder sammen med dem, du holder af? Arrangør Musikhuset Aarhus Vis flere detaljer Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at turnere rundt i hele landet for at bringe musik, sang og julestemning til store og små. Det er ultimativ jul, der indhyller Stig Rossens julekoncerter med traditionelle og elskede sange, mest fra Danmark, men passende krydret de bedste fra udlandet. Salen glødede og publikum sang med, så taget løftede sig! Årets julekoncert 2019 byder på alt det kendte, publikum ikke vil undvære, og alt det nye, de ikke vil gå glip af. Disse data bruger vi til at forstå hvilket indhold du finder interessant og brugbart. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind og udland.

Next

Stig Rossen billetter

Stig rossen julekoncert 2019

Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere. Hvor: Hyltebjerg Kirke i Vanløse Hvornår: 18. For femogtyvende år i træk tager Stig Rossen ud på sin meget populære juleturné i november og december måned. Rossen er uddannet fra Guildhall School of Music and Drama, og er desuden kendt for hans deltagelse i det Danske Melodi Grand Prix i 1988. Stig Rossens Julekoncert 2019 25 års jubilæum For tredje år i træk leverede Stig Rossen m.

Next

Stig Rossens julekoncert

Stig rossen julekoncert 2019

Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vi benytter os af Google Analytics for at indsamle anonyme informationer, såsom antal besøgende, populære events og lignende. Musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening. På årets turnéplan er både intime kirkekoncerter med pianist og trio, ligesom der selvfølgelig også er en lang række af de større julekoncerter med kapelmester Thomas Jaque i spidsen for det altid velspillende orkester og det altid velklingende julekor. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Stig Rossen holder sin julekoncert med gæstesolist Jasmin Gabay Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Glæd dig til Årets Julekoncert 2020! Stig Rossen holdt sin første julekoncert i Brændkjærkirken, Kolding, i 1995.

Next

Stig Rossen billetter

Stig rossen julekoncert 2019

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Stig Rossen er du velkommen til at ringe, sende en mail eller udfylde formularen herunder. Uanset om du er til traditionelle julekoncerter med lokale og nationale kor eller til storstålede julekoncerter med bigband og store stemmer som blandt andre Caroline Henderson, Marie Carmen Koppel og Burhan G, er der uden tvivl en julekoncert, der vil falde i din smag. Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter, og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter. Vi har her samlet 12 julekoncerter fordelt over landet, som du med god grund kan glæde dig til. Uanset om det foregår i kirker, på offentlige pladser eller store arenaer, og uanset om det er salmer, pophits eller klassisk musik, så sker der noget ved os, når vi samles omkring sangen i den søde juletid.

Next

Stig Rossen Julekoncert 2020

Stig rossen julekoncert 2019

Her kan du blive ligeså åndeløs af en tur på hesteryg eller mountainbike i skoven som af synet af Frederiksborg Slot og de smukke haver. Stig Rossen startede ud i Brændkjær Kirke i Kolding i 1995 med de hyggelige julekoncerter og de seneste år har der været over 30 årlige koncerter. Og en ting er sikkert; julestemningen vil stige helt til træets grønne top, lyder det lovende fra teatret. Læs også: Julekoncerter i København H. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Sidste år beviste Stig Rossen og Christina Boelskifte, at musical og fællessang er en forrygende kombination. Stig kigger tilbage på årene der er gået og har sammensat et program med traditionelle og elskede sange — mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet.

Next

Julekoncert Billetter

Stig rossen julekoncert 2019

November 2019 Stig Rossens Julekoncert 2019 25 års jubilæum For tredje år i træk leverede Stig Rossen m. . Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Receptionens telefontid er i den periode mandag til fredag fra 10-12. Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber.

Next

Stig Rossens julekoncert

Stig rossen julekoncert 2019

Mange har efterfølgende kontaktet os og ønsket, at Stig Rossen skulle komme forbi igen i 2019. Januar 2020 Nytårskoncert 2020 Henrik Krogsgaard havde sammensat et fantastisk hold til 10 års jubilæums. Der kan du beskrive dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser hurtigst muligt. I kan holde jer orienteret via vores hjemmeside og Facebook. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen.

Next

Stig Rossen Julekoncert 2019 i Det Musiske Hus

Stig rossen julekoncert 2019

Akkompagneret af en trio, fortæller Stig Rossen sjove, frække og varme anekdoter om John Mogensen undervejs. En by, som er tæt nok på hovedstaden til at være tilgængelig for alle — og langt nok væk til at være et åndehul fuld af oplevelser og gæstfrihed. Andersen og Ghita Nørby Få en anderledes juleoplevelse, når den kendte skuespiller Ghita Nørby læser H. Som altid byder Stig Rossen på et bredt repertoire fra ind- og udland. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. Koncerten blev en stor succes, og siden da er det blevet til over 20 år med julekoncertsturnéer. Programmet er igen i år kendte og elskede musical-hits udvalgt af Stig Rossen og Christina Boelskifte selv.

Next