Stjärntecken kräftan. Vilka stjärntecken passar bäst ihop? Testa här!

Horoskop 2020

Stjärntecken kräftan

Inte sällan kan du också finna kräftor i bevarande yrkesroller exempelvis historiker, arkivarie eller arkeolog. Det blir inte bättre av att lejonet är mycket känslig för kritik och lejonet är dessvärre själv något av en expert på att kritisera andra. De älskar god mat, är oerhört fantasifulla, har många idéer och inre bilder. Skytten å sin sida känner sig klämd, hotad och förtryckt av väduren och kan ibland bli nedstämd. Vågen och tvillingen är båda mycket sällskapliga och kan ha svårt att bara umgås med den andra.

Next

Horoskop 2020

Stjärntecken kräftan

De räds dock inte att förkasta de äldsta ordningar. Lejonet är generöst med ömhetsbevis och överöser kräftan med sin kärlek, något som verkligen uppskattas av den osäkra och känsliga kräftan. Fisken är alldeles för känslig och tvillingen är alldeles för ombytlig för att det ska funka i längden. Väduren är en otålig sort medan jungfrun är en av den mest tålmodiga. Hon älskar att lyssna på musik, och hon kanske målar en bild då och då. I år stannar Mars extrema sex månader i Väduren. Det storsinta lejonet kan också bli helt bortkollrad och charmad av den kvicka tvillingen och dessa två kan uppleva mycket spänning och en massa skoj tillsammans.

Next

Horoskop för alla stjärntecken 26 mars

Stjärntecken kräftan

Stenbocken och skorpionen är karaktärer av väl skilda typer men inte utan beröringspunkter. Kanske vill du något helt annat än tidigare? Jungfrun och kräftan tar ofta fram det bästa hos varandra. Skorpionen kommer då lägga in en ännu högre växel och göra allt för att väcka jungfruns lusta till liv. Den ekonomiska och ambitiösa stenbocken tröttnar snart på den obeslutsamma och ombytliga tvillingen. Det gör fisken ännu mer melankolisk vilket snart driver ut lejonet på nya äventyr. Jungfrun och stenbocken har god hjälp av varandra och trivs utmärkt i en arbetssituation när de har något att uträtta. Jungfrun kommer att ge kräftan trygghet och kräftans villighet att behaga jungfrun kommer att göra att känslorna blir starka och heta.

Next

Kräftan? Det här säger ditt stjärntecken om dig!

Stjärntecken kräftan

Detta kommer inte bli en lätt affär och förhållandet håller förmodligen inte. Astrologiskt så refererar det till de mönster och tecken som stjärnorna i himmelen bildar. Det är en tid av förändring, så vill du göra det mesta av framtiden måste du ge dig hän till allt det nya som sveper in i ditt liv. Pluto och Saturnus möts i Stenbocken den 10 januari, och här infaller också årets första förmörkelse, vilket utmanar din vilja, ambition och lusten till framgång. De tar båda livet lätt, räknar inte med att hålla ihop för evigt. Den intellektuella vattumannen vill diskutera och argumentera mer än oxen. Ett förhållande blir dock säkert slitigt, då skorpionen arbetar i det fördolda medan stenbocken vill manifestera stort och tydligt.

Next

Hur Kräftan passar med andra stjärntecken i horoskopet

Stjärntecken kräftan

Människor vågar prata om känsliga problem med dig och du får reda på ett par intressanta hemligheter. De är båda rastlösa, men av olika skäl. Ju djupare förälskad hon är, desto mer öm och omtänksam blir hon. Innan 2020 är till ända har du hunnit gå in i en utvecklingsfas och när du välkomnat det nya finns det inte en chans att du vill gå tillbaka till hur det var förr. Det går att få dessa två att fungera men då behöver det finnas riktigt mycket kärlek och vilja från båda.

Next

Stjärntecken Poster

Stjärntecken kräftan

Men vattumannen har goda chanser att fördra vädurens knepiga karaktär. Om båda är beredda att arbeta på förhållandet kan det fungera riktigt bra. Ditt år dundrar igång och de första tre månaderna är intensiva, intressanta och utvecklande. Det här är två personer som inte förstår varandra. Veckan är bra för att prata med nya och gamla vänner. Väduren har en benägenhet att bli lite väl burdus vilket kan såra fisken som är mycket känslig för kritik. Framtiden ser ljus ut för såväl en kortare affär som ett längre förhållande.

Next

Horoskop för alla stjärntecken 26 mars

Stjärntecken kräftan

Men frågan är om vattumannen mår så bra av den. Han kommer alltid att behöva försäkra sig om att hans partner älskar honom i gengäld. Det är stor risk att dessa två starka personligheter kommer att drabba samman i återkommande gräl och ingen av dem är villig att kompromissa. Men i övrigt är dessa två det perfekta paret. Foto: Shutterstock Det finns en viss spänning mellan kräftan och väduren, men också irritation.

Next

Kärlekshoroskop: De här stjärntecknen passar du bäst ihop med

Stjärntecken kräftan

Utmanande planeter kommer med sina eldiga krafter att höja tempot i ditt liv hela hösten. Numera används ordet också för de förutsägelser som görs baserade på enbart soltecknet, dvs. Skorpionen och lejonet är helt klart dragna till varandra och båda är mycket passionerade. Jungfrun inåt och till vardagen, skytten bortåt mot äventyret. Genom den retrograda perioden når du djupare in i hjärtat än tidigare.

Next