Stram kurs kandidater. Stram Kurs' nye kandidater: En er tidligere ekskluderet fra Nye Borgerlige

Filmmand og sosu

Stram kurs kandidater

Antimarxisterne Antimarxisterne er et enmandsforetagende, hvor Anders Nielsen er byrådskandidat i Esbjerg Kommune og kandidat i Region Syddanmark. Det minder om den behandling, man gav akademikere i totalitære systemer som det gamle Sovjetunionen. Dertil skriver han, at han er dansk med et par oldeforældre, der kom fra Holland og det daværende Prøjsen. Her vil vi ikke bruge plads på at opliste de enkelte kandidater, men følg med på redox. Hvad angår Chang Claus Lembirks udenlandskklingende fornavn forklarer han pr. Foto: Mads Claus Rasmussen Rasmus Paludan forlader sin demonstration i Fælledparken i København, onsdag den 1.

Next

Kvindehader, nazist og advokat til valg for nyt parti

Stram kurs kandidater

Og så selvfølgelig børn og unge - der skal styr på, at der er pædagoger og lærere nok til at opdrage og undervise dem. Jeg ved ikke konkret, om det skal foregå ved grænsen, men alle indvandrere til Danmark skal gennemføre en test. Rasmus Paludan Stifter, Stram Kurs, advokat Partiet Stram Kurs meddeler i et facebookopslag, at der er fundet endnu en kandidat i Københavns Omegn Storkreds, en kandidat til Vestjyllands Storkreds og tre yderligere kandidater i Østjyllands Storkreds. Af hans fremgår det, at han også tidligere har været med i en aktion i Roskilde Domkirke, hvor der blev afspillet et islamisk bønnekald. Hans ytringer er taget fuldstændigt ud af sammenhæng og skrevet mange år før, han meldte sig ind i Stram Kurs. Men for Emil Normann Munk, hvis far også stiller op for Stram Kurs i en anden storkreds, lå det altså ikke fjernt. Partilederen Rasmus Paludan er opstillet som nummer et på kandidatlisten i både Københavns Kommune og Region Hovedstaden.

Next

Stram Kurs har fundet østjysk spidskandidat

Stram kurs kandidater

Muligvis kan du også blive valgt ind her i Vestjylland. Partiet Stram Kurs blev lanceret i sommers af advokat Rasmus Paludan, der de seneste år har været aktiv på den yderste højrefløj i København. Læs mere om Rasmus Paludans udtalelser og medlemskab af Nye Borgerlige. De vil gerne have alle kriminelle indvandrere ud, med den ide om, at næsten alle muslimer er kriminelle. Desuden skal de blandt andet have dansk som modersmål.

Next

Vestjysk Stram Kurs

Stram kurs kandidater

Det er noget, jeg lige skal vænne mig til. Kandidat er familiefar fra Viborg Partiets kandidat i Vestjyllands Storkreds bliver 31-årige Dennis Kirkegaard fra Viborg. Foto: Jens Nørgaard Larsen Uwe Max Jensen - folketingskandidat for Stram Kurs - poserer med en Bodum stempelkande med lort, som han fik smuglet ind på kunstmuseet Louisiana i 2010. Retten vurderede desuden, at der var tale om propagandavirksomhed, da videoen blev bragt på partiet Stram Kurs' YouTube-kanal. Selvfølgelig indvandrerpolitikken, den skal der jo styr på, så der er klare linjer omkring den. Det betyder, at de nemt kommer til at opleve at være i en udsat position, hvilket er dårligt for begge parter, siger Helmuth Nyborg.

Next

Stram Kurs har fundet en kandidat i Vestjylland

Stram kurs kandidater

Men nu synes jeg, de er begyndt at gå over mod de røde. Den type markeringer bliver der dog færre af nu, hvor valget er udskrevet. De tre professorer konkluderede, at forskningen var fejlbehæftet og mangelfuld. Kim Poulsen har også rettet sit had mod journalisten Martin Krasnik. Møller, Yvonne Holm og Sebastian Skallsø.

Next

Stram Kurs har fundet en kandidat i Vestjylland

Stram kurs kandidater

Vi skal ikke have flere indvandrere ind i landet, fordi de chikanerer ældre damer og unge mennesker på gaden, siger Danni Pedersen. Stram Kurs' nye kandidater: En er tidligere ekskluderet fra Nye Borgerlige Rasmus Paludans parti, Stram Kurs, har præsenteret tre nye kandidater. Hvordan er det, at man lige pludselig er folketingskandidat, og at medierne gerne vil tale med en? I sidste uge kom det frem, at den omdiskuterede professor i udviklingspsykologi Helmuth Nyborg stiller op til folketingsvalget for Stram Kurs. De tre nye kandidater slutter sig til partiformand Rasmus Paludan, der har fået stor opmærksomhed med netop at afbrænde koraner ved en lang række demonstrationer. Det viser en spritny mandatprognose udarbejdet for Altinget af professor Kasper Møller Hansen. Fremskridtspartiet Fremskridtspartiet opstiller kandidater i følgende kommuner: Ringkøbing-Skjern Kommune med kandidaterne Ejnar Knudsen, Niels Erik Mortensen og Elna Elfrida Mortensen samt i Struer Kommune med kandidaten Kjeld Jensen. Og det tror jeg fuldt og fast på.

Next

Overblik over den yderste højrefløjs kandidater ved KV17

Stram kurs kandidater

Det fremgår ikke, hvorvidt Henrik Westermann Søndergaard blev set som et af disse medlemmer. Alligevel har flere eksperter kritiseret hans konklusioner. Vi risikerer, at vores velfærd og demokrati kommer i fare. Stram Kurs har nu i alt 20 kandidater opstillet til folketingsvalget den 5. Jeg synes, vi har et kæmpe problem i Danmark med indvandrere og især muslimer Emil Normann Munk, Spidskandidat, Stram Kurs, Vestjyllands Storkreds - Det er da spændende. Søren Grinderslev Hansen har en lang fortid som instruktør og manuskriptforfatter i den danske filmbranche. Asatro og nationalisme Den anden kandidat, Henrik Westermann Søndergaard, har ifølge været aktiv i asatro-organisationen Hefjendur, der af Kristeligt Dagblad i 2016 blev beskyldt for at tage en nationalistisk drejning med nye yderligtgående højreorienterede medlemmer.

Next

Stram Kurs opstiller otte nye folketingskandidater

Stram kurs kandidater

Det er i strid med racismeparagraffen i straffeloven, paragraf 266 b, og det kostede ham 14 dages betinget fængsel. Og de fremmede fjenders blod vil ende i kloaken, hvor de fremmede fjender hører hjemme. Partiformanden mener, at det er på høje tid med et folketingsvalg. Denne artikel er 2 år gammel Stram Kurs Stram Kurs opstiller Rasmus Paludan, Kim Poulsen og K. Dernæst er det kandidaterne Rasmus Paludan i blå jakke og Thomas Andersen bagerst.

Next