Svet 24ur novice. dreamforce.twibbon.com

Svet

Svet 24ur novice

Novinarji dnevnega časopisa Novice Svet 24 vedno raziščemo resnico in poiščemo pravico. Glede na nove podatke je stopnja kužnosti 0,7. Ker je kritizirala strica in bratranca, so jo vrgli v zapor. To pomeni, da sistem zbira novice z večine slovenskih novičarskih portalov. Je novi koronavirus ušel iz laboratorija? Napišemo tudi, kar si drugi ne upajo: tajkuni ali reveži s socialnega dna, študenti in upokojenci, politiki in gospodarstveniki — za Svet24 noben človek ni prevelik in nobena zgodba premajhna.

Next

Aktualno 24: Vedno sveže top novice

Svet 24ur novice

V zadnjem dnevu so namreč potrdili 313 novih smrtnih primerov covida-19, skupaj pa 5163. Cohen triletno zaporno kazen prestaja v zaporu. Oblasti so zdaj v uradno statistiko dodale. . V časopisu Novice Svet24 od ponedeljka do sobote ponujamo najbolj sveže novice z vsega sveta in z vseh koncev Slovenije, aktualne dogodke z estrade, praktične nasvete, humor in nagradne križanke.

Next

SVET24

Svet 24ur novice

Kijevske mestne oblasti zagotavljajo, da sevanje ni povišano. Portal na atraktiven način predstavlja najbolj sveže, aktualne politično-gospodarske informacije iz domačih in tujih logov, pa tudi najbolj zanimive ter ekskluzivne novice iz sveta zabave. Preprosto kliknite na eno izmed ikon in prišli boste na stran, s katere si boste lahko prenesli novejši brskalnik. Švedski parlament vladi v boju proti novem koronavirusu podelil dodatna pooblastila! Eden od njih, gre za wuhanski inštitut za virologijo, je izvajal tudi raziskave. Nato te novice združi glede na sorodnost, saj različni viri poročajo različno o isti novici. V sredo koronavirusna bolezen ni terjala novih smrtnih žrtev, skupno število. Okrepljeno testiranje bodo na Švedskem začeli.

Next

Svet

Svet 24ur novice

O strani Portal Aktualno 24 je slovenski spletni agregator novic. Novice v kategorijah pa vam ponudi urejene glede na pomembnost in starost novice. Belgija je sicer neslavna rekorderka po. Tudi slovenska vlada je želela uvesti. Razkriva tudi zgodbe, ki jih piše življenje, zgodbe o malem človeku z ulice, pa tudi o uspešnih ljudeh, rojenih na naših tleh.

Next

Slovenske novice

Svet 24ur novice

Večino epidemioloških ukrepov bodo podaljšali, določene tudi odpravili, je danes napovedal hrvaški. Princesa Basmah bint Saud bin Abdulaziz al-Saud trdi da je zaprta z eno izmed. To pomeni, da en človek okuži manj kot še enega oziroma. . . .

Next

Svet

Svet 24ur novice

. . . . . .

Next

Svet

Svet 24ur novice

. . . . .

Next

Slovenske novice

Svet 24ur novice

. . . . .

Next