Tänk att få vakna. Tänk att få vakna

Tänk att få vakna

Tänk att få vakna

Här: Tänk att få vakna tidigt en morgon Höra ett vårregn sjunga sin sång Jag älskar regnet som väcker jorden Tack käre far för regnet du gav. Jesus, du vandrar än över jorden. Tack, Gud, för marken, skogarnas grönska. Men Fina ,det var ju ett lyckokast att hon flyttade in till dig! Ni skulle se hennes krumbukter när talgoxarna landar och flaxar, helt ovetandes att de är iakttagna av två stora runda kattögon. Allt jag planerat kvällen innan, alla planer jag haft att göra vissa saker, allt detta försvinner i dessa minuter av ångest och olustkänslor som jag känt då jag vaknat, efter en natt med många långa andningsuppehåll. Renad, försonad i dig den blev. Jag har vaknat med tryck över bröstet, ångest i några minuter och olust att överhuvudtaget göra någonting, mer än att få sova mera.

Next

Morning Has Broken

Tänk att få vakna

Undrar jag, vilket som är värst, att sitta still eller ila som en vessla. Tacka för sången, tacka för ljuset och ljusets källa som är Guds ord. Shit jag tror att hon lilla fröken Katt, mår rätt bra hos mig. Tänk att få vakna tidigt en morgon Utan att sakna natten som var Jag älskar livet som du har skapat Tack käre far för livet du gav. Kände att musklerna var avslappnade och inga spänningar eller hjärtslagsuppehåll hade funnits under natten. Skapelsemorgon nu genom regnet, havsbruset, vinden Guds röst oss når. Dagen var perfekt med sitt solsken och sin grönska.

Next

Yoga 25

Tänk att få vakna

En liten katt som kurrande kryper upp och ger värme. . Undrar hur många år jag haft struma, en knöl i halsen som hindrar luft'. Men hon är rätt fint bevarad från faror, som bilar och andra otäcka katter, rävar och elaka barn hahaha Vad jag har tänkt är att hon ska få följa med mig, i koppel, lite varstans dit jag ska. Solsi Mitt stora intresse är att resa. Visst vill man att katter ska springa fritt, och jaga, och upptäcka saker utomhus. Jag tog inte i för mycket, jag gjorde de rörelser som kändes bra.

Next

Morning Has Broken

Tänk att få vakna

Varje ny morgon ny är din nåd. Tänk vad viktigt det är att sova. Som skjuter fram underkäken, och gör så att andningsvägarna blir fria. Det måste ha varit och fortfarande är en svårt tid! Jag har reser mycket och har ett stort intresse av främmande länder, kulturer, maträtter, möten, smultronställen, shopping och inte minst planeringen av resan. Tänk att få vakna tidigt en morgon Se hur vår sol gör allting så skönt Jag älskar solen som värmer jorden Tack käre far för solen du gav.

Next

Tänk att få vakna………

Tänk att få vakna

Ja denna sång av Eleanor Farjeon och som översatts av Ingamay Hörnberg inledde söndagens friluftsgudstjänst på museigården i Risbäck. Tänk att få vakna tidigt en morgon Höra en koltrast sjunga sin sång Jag älskar sången koltrasten sjunger Tack käre far för sången du gav. I torsdags riktigt kände jag hur kotorna lades på plats. Jag älskar regnet som väcker jorden. Just nu ligger hon här brevid och kikar med ena ögat ut mot talgoxarna. I mina tankar, ska jag erkänna, har jag lust att köpa mig ett radhus, med en täppa.

Next

Yoga 25

Tänk att få vakna

Och där kan jag bygga en kattvoljär, hur stavas det? Kunde ligga kvar, kände inte några måsten, måste inte skynda, skynda, till jobbet ila. Tänk att få vakna tidigt en morgon Höra ett vårregn sjunga sin sång. Jag tror att Yogan gör sitt till också. Dagens präst var Nina Sandberg Olofsson och till sin hjälp hade hon vikarierande sommarkantor Madelene Westlund. Tack käre far för regnet du gav. Tänk att få vakna tidigt en morgon Höra ett vårregn sjunga sin sång Jag älskar regnet som väcker jorden Tack käre far för regnet du gav.

Next

Tänk att få vakna………

Tänk att få vakna

Struma är genetiskt,och jag har nyligen fått veta att även min dotter har denna sjukdom. Mina drömmar har varit krampaktiga och knepiga, i något slags rus, av oriktig sömn. Om upplevelserna denna dag skulle jag kunna skriva mycket men som sagt internetkontakten erbjuder inte den möjligheten. Själva känslan att sträcka ut kroppen, några cm, eller som det kändes, töja och vrida. Min katt som just nu har många namn, Nöten , Fina, Minna Mjao, Kissegrisen. Död och uppstånden är du oss nära.

Next