Tele2 arena parkering. Om arenan

Annexet

Tele2 arena parkering

När du kommer till någon av våra arenor, följ anvisningen på din biljett för entré, sektion och plats. Tillgången till restauranger, barer och alkohol varierar mellan olika evenemang, läs mer om vad som gäller inför ditt besök på evenemangssidan här på stockholmlive. Du behöver även styrka hindret med: a Vid akut sjukdom, olycksfall eller dödsfall, läkarintyg från behandlande läkare och i förekommande fall dödsattest. Barnvagnsparkering Barnvagnar är av utrymmes- och brandsäkerhetsskäl inte tillåtna i Tele2 Arena. Tele2 Arena Alla handikapptoaletter är utrustade med skötbord och finns på varje våningsplan.

Next

Vanliga frågor evenemang

Tele2 arena parkering

Det omfattar men är inte begränsat till vapen, pyrotekniska pjäser eller andra farliga eller brandfarliga föremål. Vad sägs om bowling, shuffleboard, karaoke eller minicurling? Har du frågor eller synpunkter gällande detta ber vi dig kontakta arrangören direkt. Handikapparkering hittar du på östra kortsida, mot Nynäsvägen. Välkommen till en närmare upplevelse Till oss tar du dig snabbt och smidigt, oavsett om du väljer att resa kollektivt, cykla eller promenera. Friends Arena Du hittar arenaöversikt och områdeskarta på.

Next

Parkering i Globen Shopping (Park & Go)

Tele2 arena parkering

För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Åldersgräns 18 år kan exempelvis gälla vid evenemang med tillhörande mat- och dryckesservering, där alkohol kan beställas direkt vid bordet. Tvärbana , som stannar vid både station Globen och Gullmarsplan, är ett praktiskt och bekvämt resealternativ om du påbörjar din resa till oss med. Pris varje lördag, varje söndag och helgdag: Från 00. För frågor om parkeringen i Globen Shoppings garage, kontakta Apcoa Parking på 08-556 306 70 eller. Ett nytt parkeringsgarage byggs under både Tele2 Arena och kontorskvarteret som planeras söder om den nya arenan.

Next

Hitta hit

Tele2 arena parkering

Om du fortfarande inte hittar dina biljetter så kan du logga in på med din e-postadress och där hitta biljettkopior. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till. Bokning av platser sker på nummer: 077-131 00 00. Hovet Två handikapptoaletter med skötbord finns i foajén på respektive kortsida. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Om du ska gå på ett evenemang hos oss rekommenderar vi dig att lämna väskan hemma och komma i god tid till arenan för att lugnt kunna komma in via de säkerhetskontroller som sker.

Next

Parkering vid Älvsjömässan

Tele2 arena parkering

Streckkoden kan endast användas en gång, vilket gör att eventuella kopior nekas entré. Läs mer om parkeringsmöjligheterna i området på. Med avbeställningsskyddet har du rätt till avbokning om du eller dina närstående drabbas av akut sjukdom, olycka eller händelse i hemmet så som inbrott, brand, vattenskada eller liknande. Vi rekommenderar att du i största möjliga mån åker kollektivt hit. Nya parkeringsplatser under arenan: cirka 600-700 st Parkeringsplatser under kontorshuset: cirka 250 st. En av världens mest moderna arenor Tele2 Arena, en av världens mest moderna multiarenor, med fritt wifi av högsta klass, 600 digitala skärmar, StadiumVision-teknik, skjutbart tak, transparent fasad och endast sex meter från första bänkraden till sidlinjen, invigdes den 24 augusti 2013 till tonerna av Robyn, Lars Winnerbäck och Kent.

Next

Hitta rätt på arenan

Tele2 arena parkering

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på konserter som evenemangets arrangör måste följa enligt Miljöförvaltningen. Varken arrangören eller vi brukar kunna meddela en exakt sluttid för evenemang och inte i förväg bekräfta vilken tid artisten går på scenen. Tänk gärna på att barnvagnsparkeringen är obevakad så ta gärna med eget barnvagnslås. All mat och dryck i Ericsson Globe, Hovet och Annexet lagas och serveras av. Efter genomfört evenemang betraktas platserna som godkända av dig som besökare. I Sverige är det arrangör av evenemang som är ansvarig för publikens säkerhet under evenemangets genomförande.

Next

Om arenan

Tele2 arena parkering

Hålltider får vi oftast från arrangören först några dagar innan evenemanget och de publiceras då på respektive evenemangssida här på stockholmlive. Även i området runt Bägerstavägen väst om globen finns det mäjlighet till parkering. Tänk gärna på att karaktären av live-evenemang innebär att tider ofta är ungefärliga. Detsamma gäller på en söndag eller en helgdag. Om du köpt biljetter online via ticket. Det finns inga bankomater i arenorna. Pris vardagar: Från 18-24: 100 kr ger tid till 24.

Next

Parkering i Globen Shopping (Park & Go)

Tele2 arena parkering

Globens Parkeringshus I Globens parkeringshus finns det 1500 parkeringsplatser uppdelat på två fräscha inomhusgarage med moderna parkeringssystem och övervakning. Vid oklarheter ber vi dig kontakta arrangören av evenemanget direkt. Mat och dryck Egen mat eller dryck får inte tas med in i arenan. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn — oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Eventuellt upphittade värdesaker lämnas till polisen en vecka efter evenemanget, övrigt finns kvar i två veckor. För varje enskilt evenemang är det dock arrangör som avgör exakt antal tillgänglighetsplatser som kommer att finnas tillgängliga, baserat på evenemangets utformning och publikkapacitet. Det går inte att på förhand kontrollera om en biljett är giltig.

Next