Telenor bredbånd feil. Telenor må svare Nkom om nedlegging av kobbernettet

Telenors nettside oppe igjen

Telenor bredbånd feil

Men du har rett i at man må være saklig. Internett begynner å fungere sporadisk. Har vært noen tilfeller her jeg bor også og først når kunden blir skikkelig forpult forbanna kommer dem og fikser skikkelig. Videre så fikk de en kontrakt som gjaldt for ca. Jeg hadde da i innledene runder fått en viss oversikt over vilken stemme på hin siden som virket og vilken stemme som ikke virket.

Next

Telenorhjelpen løser nettproblemene

Telenor bredbånd feil

Har du et sommerhus, tilbyder vi Mobilt internet, så du kan få lynhurtig trådløs forbindelse på din tablet, eller mens du er på farten. Klarer ikke å levere farten du betaler for. Man tviholder til det absurde på de billige løsningene og kvir seg åpenbart for å ta virkelig grep i problemet. Skrur du da på data derimot fungerer alt som det skal. Tag denne for at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig. Vil du have underholdning lige ved hånden, kan du vælge tablets med mobilt internet. Og dersom dere har det vet dere om det er det første telefonuttaket i huset eller om dette nåværende er det første uttaket? Årsaken er jo relatert til at ledning ble revet ned.

Next

Telenor vil ikke reparere feil...?

Telenor bredbånd feil

Ringte etter en ukes tid igjen og der var rett stemme på plass, fyren som hadde klart å diagnosere feilen i første omgang og fått gjort de nødvendige tiltak og solg meg ett tlf abo i samme slengen. Du kan for eksempel vælge lynhurtigt og stabilt MaxSpeed internet til hjemmet. Lot det gå en uke: Ringe igen. Syntes dere ærlig talt at når en kunde ringer inn ett problem at kunden bare skal være smilende å blid med dere når det tar 6mnd til ett år å fikse ett helt ukomplisert problem. I tillegg fikk jeg tilbud om montør og beskjed om at jeg måtte betale om det var feil i min ende. Befinder du dig i eller omkring postnummer 2300 kan du opleve, at du ikke kan gå på internettet samt bruge telefoni via bredbånd. Det er mer generelt hvordan ting henger sammen, men jo: kundebehandleren skal tåle kritikk og usakligheter, men at du nærmest blindt oppfordrer til at folk skal være sånn ser jeg ikke hensikt i, det er ikke slik det fungerer bare man kommer til den rette kundebehandleren og saken kommer inn med riktig informasjon.

Next

Mobilt bredband

Telenor bredbånd feil

Tiden bare går vekk i å starte på a og kommer aldri videre til b pga man begynner på nytt med en ny kundebehandler vær gang som på død og liv skal begynne på side en i sin manual med å putte ledning inn i hull a og se om lys b er på. Hos Telenor kan du få lynhurtigt internet samt internetforbindelse til mobil. Jeg ser argumentet ditt med at hvis ledelsen merker at kundebehandlere stadig får kjeft, så bør det gjøres noe - og det er jo ganske naturlig. Hos Telenor tilbyder vi MaxSpeed internet, hvor du kan få op til 1. Montørene hos våre samarbeids-selskaper vil kontakte deg og avtale håndtering av installasjon ihht gjeldende veiledning og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, som f. Det tar meg 3 minutter å diagnosere at modem er koblet riktig og at dsl lampa ikke lyser.

Next

Driftsstatus

Telenor bredbånd feil

Det kan være alt fra pakketap i en kabel, til software feil i modem. Jo flere henvendelser fra ulike kunder knyttet til samme sted jo lettere blir det å kunne finne en feil på trafikken, men hvis kun en kunde klager og man har sjekket internt så er det ikke like enkelt å spore en feil og da er rettetiden ca. Det er en oplagt løsning, såfremt du altid har din computer med på farten og vil have hurtigt internet med 4G. Mobiltelefon, mobilt bredband och hemtelefoni Om produkterna du beställt finns på lager är leveranstiden 2-3 arbetsdagar. Relacom har aldri tatt kontakt med meg.

Next

Telenorhjelpen løser nettproblemene

Telenor bredbånd feil

Siden fredag morgen har Telenor. Har telekom firma egne personer til å ta seg av shitstormen. For at du skal kunne surfe trygt og sikkert både i og utenfor hjemmet, har vi ulike sikkerhetstjenester du kan ta i bruk. Dette er helt forferdelig irriterende fordi du får seriøst ikke fullført noen ting. Og da må man slå nevva i bordet. Eks, sa de at jeg skulle få nytt moden på garanti, som de skulle sende i posten. Ja den er det du som kundebehandler får når jeg syntes ting har tatt nok tid, det er du som representerer firmaet sin fomling og somling og inkompetanse og må stå skolerett og motta beretiget kritik, uansett hvor lite fra eller til du kan gjøre.

Next

Telenor må svare Nkom om nedlegging av kobbernettet

Telenor bredbånd feil

Her ser man tydelig feilen med kundeservicen disse selskapene tilbyr. Du kan frit prøve vores bredbånd i 30 dage med vores tilfredshedsgaranti, hvor vi giver pengene igen, såfremt du ikke er tilfreds. Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank. Av dette får Rogaland 7,7 millioner kroner i år. Koronasituasjonen gjør at vi må ta ekstra hensyn ved feilretting og installasjon av nødvendig utstyr på din hjemmeadresse. Les hvordan du kan lage sterke passord. Jeg har dog, opplevd, at jeg skal bli oppringt senere slik at de skal få tid til å se på saken.

Next