Trådløse høretelefoner. Høretelefoner

Hodetelefon

Trådløse høretelefoner

Netop i forbindelse med sport og motion, er musik en vigtig motivationsfaktor. Markedet i dag bugner heldigvis af høretelefoner, der er udviklet til de aktive, så de bliver siddende, hvor de skal. Og så kan de tåle, at man sveder på dem, og i nogle tilfælde ligefrem at man skyller dem efter træningen. Det åbne design på øreskålene medfører en bedre ventilering, end hvad man er vant til på mange on-ear hovedtelefoner. Du får også god kvalitet med de fleste billige høretelefoner — der er dog en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Next

Hodetelefon

Trådløse høretelefoner

Gaming headsets Hvis du er typen, der tænder computeren, så snart du ser dit snit til det, skal du helt sikkert forkæle dig selv med et. Produktspesifikasjoner Type: Over-ear Aktiv støydemping:Ja Batteritid: 16 timer Tilkobling: Bluetooth 4. Hvis man blot oplader høretelefonerne i fem minutter, vil man nemlig få en times musik. Lyden er god, men lydbildet er ikke nøytralt så lydpurister vil nok kunne rynke på nesen. Betjeningen er som på alle Marshall-modellene i testen intuitiv og brukervennlig. Når disse brukes over lengre tid kan de derfor bli ubehagelige.

Next

TEST: 10 trådløse hovedtelefoner

Trådløse høretelefoner

Et potensielt problem er at de ikke kan brukes når batteriet er tomt, men batteritiden er til gjengjeld god. Så får du glæden af livet uden ledninger på farten, samtidig med at du kan nyde musik derhjemme ved anlægget, der ikke er komprimeret. Derfor opdateres sortimentet jævnligt, så du altid får den bedste oplevelse med de trådløse høretelefoner, du køber hos os. Ægte hi-fi entusiaster siden 1980 Læs om, hvordan man med hårdt arbejde, innovation og kompromisløs humor bliver Europas suverænt største specialkæde inden for kvalitets hi-fi. Klemmer ikke på ørene og er komfortable over tid.

Next

Hovedtelefoner

Trådløse høretelefoner

Til tross for at det ikke er aktiv støykansellering er den passive lydisoleringen god. De er lette, sitter godt på hodet og har god batteritid 20 timer. På de fleste kan du slå støjreduktionen fra og til, mens du med nogle høretelefoner også kan justere den støjreducerende effekt — ingen, lille eller fuld effekt. Pris Vi angir de veiledende prisene fra produsentene, men modellene kan ofte finnes billigere i butikkene eller på nettet. Så er det rart med trådløse hovedtelefoner.

Next

STORTEST: Vi kårer de bedste trådløse høretelefoner

Trådløse høretelefoner

Produktspesifikasjoner Type: Over-ear Aktiv støydemping: Nei Batteritid: 30 timer Tilkobling: Bluetooth 4. Der er ikke noget decideret galt med lydkvaliteten, men de lyder lidt tilbagelænet snarere end medrivende, og det er jo sidstnævnte slags lyd, der er brug for, når man skal anstrenge sig lidt mere. Sådan tester Aktiv Træning Hvert headset i denne test er blevet brugt over længere tid til daglige træningspas. Om du skulle gå tom for strøm kan de dessuten brukes med kabel. Du kan blandt andet finde in-ear trådløse høretelefoner og robuste headsets med lyd i særklasse.

Next

Trådløse Bluetooth

Trådløse høretelefoner

De er også kendt som Bluetooth høretelefoner, og de er praktiske og dermed populære blandt vore kunder. Den ringen er faktisk noget så alvorligt som høre sanseceller, der dør. Skal du have matchende Apple-høretelefoner til din iPhone, eller er du på udkig efter et par smarte Bose-høretelefoner? Det kan dels få dig til at løbe en tand hurtigere og en tand længere, og altså forbedre dine præstationer når du er kommet afsted — men det kan også være en hjælpe motivationen for at man overhovedet kommer ned og træner i fitnesscentret, ud på løbeturen eller at komme afsted på cykelturen. Når du lytter til plader, som du tror, at du kender ud og ind, vil Stellias præcise adskillels af frekvenserne betyde, at du hører detaljer, som du aldrig har bemærket tidligere. Which kritiserer modellen kraftig for dårlig lydkvalitet og ukomfortabel passform. Her sendes lyden primært ind gennem kindbenet.

Next