Tv2login/konto/play/enheder. Sådan bruger du TV2 Play Basispakken med Telmore Play

TV2 Play >> Hvem er TV2 Play og hvad kan TV2 Play tilbyde dig?

Tv2login/konto/play/enheder

Herefter vil der være plads til en ny enhed. Antallet af reklamer varierer, når du skal se reklamer på streamingtjenesten. Streamingtjenester skal have rettigheder til at vise de programmer, du streamer, og derfor er der nogle begrænsninger. Efterfølgende skal du angive nogle flere oplysninger om dig selv. Grunden til, at der altså kan være reklamer før on demand-programmerne er, at du har valgt et billigere abonnement med reklamer. Du kan også være heldig på andre måder; der er nemlig også indgået forskellige aftaler med mobilselskaber og udbydere af bredbånd. Det er dog ikke alle programmer, der bliver vist i fjernsynet, som bliver vist på streamingtjenestens on demand-service.

Next

‎TV 2 Play on the App Store

Tv2login/konto/play/enheder

Dette skyldes formentlig bare, at du bruger mobilt bredbånd. Du skal altså ikke tage hensyn til, hvilke kanaler du har i forvejen eller lignende. Hvis du ikke ønsker at betale for et abonnement efterfølgende, så skal du blot huske af afmelde dig som kunde, inden de 30 dage er gået. Hvis du gerne vil se hele arkivet, kan du klikke og navigere rundt i de forskellige kategorier. Hvis du gerne vil prøve tjenesten af, kan du gøre det. Du skal dog være opmærksom på, at du altid skal opsige dit abonnement senest to dage inden den næste trækningsdato, hvis du ikke vil risikere at skulle betale for en ny periode.

Next

Fejl: har ikke fået adgang til appen Google Play Butik på din enhed med denne e

Det tager altså ganske kort tid, og det er meget simpelt. Derfor kommer vi til at vise samtlige kontoer som matcher de dele af kortnummeret, som du udfyldte. Her kan du se den pakke, du betaler for. Dette afhænger dog netop af, hvilken pakke du vælger. Vær opmærksom på, at du skal være logget ind med en af dine konti på viaplay. På forsiden er der forskellige forslag til populære programmer, som du måske kan have en interesse i at se. Det delvist reklamefinansierede abonnement giver dig flere muligheder, fordi du dermed kan vælge et billigere abonnement, mod at du vil se nogle reklamer før hvert program.

Next

TV2 Play >> Anmeldelse af streamingudbyderen TV2 Play

Der vil både være indlagt reklameblokke på live-tv og on demand-programmerne. Det samme gælder, hvis du er årskunde eller har en anden bindingsperiode. Den er let at navigere rundt på, og kvaliteten af det streamede indhold er rigtig fin. Hvis du opretter dig som bruger, kan du blot følge den beskrivelse, vi har lavet længere oppe. Men derudover har du yderligere mulighed for at se snigpremierer på det mest af indholdet. Det er dejligt at kunne tage sine yndlingskanaler med på ferien eller til udlandet.

Next

Find din Viaplay

Dette er en stor fordel, idet du så kan skræddersy din løsning. Derudover skal man have bopæl i Danmark. Du finder de fleste informationer på forsiden. Denne mulighed fik brugerne i efteråret 2017, hvor streamingtjenesten lancerede et delvist reklamefinansieret abonnement. På den måde kan du altid se programmer fra streamingtjenesten fra de enheder, du bruger mest. Som før nævnt er disse abonnementspakker uden binding. Hvis du vælger abonnementstypen, hvor du får én eller to livekanaler, er der dog seks måneders bindingsperiode.

Next

Tilføj og brug konti på din enhed

Hvis du vælger Hele pakken med reklamer, kan du se live tv og on demand-tv, men du skal finde dig i, at der er reklameblokke, som du ikke kan skippe. Der er rigtig mange danskere, der bruger streamingtjenester. Du kan derfor regne med, at du får vist reklamer, der er relevante for dig. I dette afsnit ser vi lidt nærmere på de enkelte forskelle, der er mellem de to pakker, samt hvilke fordele du får ved at vælge Hele pakken. Når du opretter din bruger, skal du nemlig angive din e-mailadresse og dine betalingsoplysninger.

Next

TV2 Play >> Hvem er TV2 Play og hvad kan TV2 Play tilbyde dig?

Der er mange forskellige programmer at se, og der er altid noget at vælge mellem; Som bruger af streamingtjenesten kan du vælge mellem forskellige pakker, så du kan vælge den pakke, der passer til dig og dit behov. Administrer din profil Hvis du ønsker at rette noget i din profil, eksempelvis ændring af regionalprogrammer eller ændring af enheder, kan du nemt og hurtigt gøre dette. Dette er en stor fordel for dig, hvis du er en af de mange, der har svært ved at høre eller forstå, hvad der bliver sagt — eller hvis du bare foretrækker at læse underteksterne. Der kan maksimalt være registreret fem enheder på kontoen. Du betaler dit erhvervsabonnement via en faktura, og opkrævningen kan ske elektronisk, hvis du ønsker dette. En smule af brugernavnet kommer til at være skjult ved søgningen, men vi håber at du kan genkende din konto, og kan logge ind med de rette oplysninger. Basispakken med og uden reklamer er henholdsvis det billigste og det andetbilligste abonnement, du finder på siden.

Next

Fejl: har ikke fået adgang til appen Google Play Butik på din enhed med denne e

Hvilke reklamer vises der — og hvor mange? På de almindelige abonnementstyper er der ingen bindingsperiode, og derfor kan du også prøve dig frem og se, hvor meget du får brug for de forskellige funktioner. Du kan læse meget mere om de forskellige pakker, priser og indhold. Dette skyldes naturligvis, at live-kanalerne afspejler præcis det, der vises på tv. Du kan også indsnævre din søgning ved at gå målrettet efter eksempelvis underholdningsprogrammer, nyheder eller serier. Du kan dog altid se med direkte, hvis du kan se live-kanalerne igennem dit abonnement.

Next