Ufopodden p3. Ufopodden i P3

Om Ufopodden i P3

Ufopodden p3

Men Spår hittar en annan förklaring. Vilka spår har utretts ordentligt och vilka är fortfarande lovande? För det finns något gåtfullt över det som är kärnan i ekonomin. Med: Lancelot Sakile Ncube, Steve Kratz, David Rangborg, Sandra Medina, Henrik Danielsson, Pablo Dalence. Lyssna på del 2 och hela vår premiumkatalog på PodMe. Man tycker att ens föräldrar är lite konstiga när man växer upp, men lik förbannat så gör man likadant, säger han. Medverkande: Lena Wallman Alster, Peter Stefansson, Leif Persson, Claes Carling, Marita Söderholm, Ingemar Lahti, David Arnesen.

Next

Mysteriet på 17 juni 2019 kl 01.00

Ufopodden p3

En pappa och make försöker få ihop jobb med vardag när allt skakar. Manus: Gunnar Eriksson Regi: Manuel Cubas Ljuddesign: Monica Bergmark Vinjett: Kleerup Producent: Emelie Rosenqvist, Sara Lundin Programmet har gjorts med hjälp av research från Ufosverige. Med: Molly Nutley, Marie Richardsson, Jakob Eklund, David Rangborg, Sandra Medina, Ulph Nyström, Magnus Strandberg. Han bestämmer sig tidigt att han vill hjälpa de barn och ungdomar i Kongo som har det sämre ställt och startar en hjälporganisation. Och helt andra motiv kan skönjas.

Next

Mysteriet med del 2 av 2 23 september 2019 kl 01.00

Ufopodden p3

Källor: Klipp från dokumentären Ghost Rockets 2015 , Michael Cavanagh och Kerstin Übelacker. Myndigheternas topphemliga utredning är något på spåren, men stoppas. Men vad hon inte vet i sin uppgivenhet är att hon snart kommer att bli störtkär i en annan patient. Dessutom tvingas de fly i ett moln av illröd rök. Inget av det här hade varit möjligt om det inte hade varit för stödet från er som lyssnar på oss.

Next

Mysteriet med del 2 av 2 23 september 2019 kl 01.00

Ufopodden p3

De åker hem till konstnären och tänder på huset - och sig själva. Producent: Emelie RosenqvistInspicient: Sven PhilipRegi: Laura Wihlborg Dramaturger: Magnus Lindman och Daniel KarlssonUfopodden är dramatiserade berättelser inspirerade av verkliga händelser. Vi berättar om Sveriges mest omtvistade fall - där förtroendet för rättsväsendet urholkats. Den 27 juli 1999 dyker ett projektilliknande föremål ner i en sjö i Värmland och försvinner för alltid. Ibland så långt som 10 mil, och han hade flera gånger efterlysts och hittats av polisen. Vid arbetsdagens slut ser några skogshuggare plötsligt en farkost på himlen.

Next

Mysteriet med del 2 av 2 23 september 2019 kl 01.00

Ufopodden p3

Vad är det som händer familjen? Regi: Laura Wihlborg, Manuel Cubas Ljuddesign: Eduardo Rodriguez och Monika Bergmark Redaktör och producent: Emelie Rosenqvist tjl. Polisen börjar plötsligt leta efter en annan mördare, trots det får läkarna aldrig upprättelse och vem är egentligen mördaren? Klippet är tillgängligt för alla så det är inte ett begränsat antal som kan se. De anhöriga står flera månader utan svar och polisen utan spår. Wallin menar att den innehåller så allvarliga brister att Son Do aldrig borde dömts för brottet och därför bör beviljas resning av Högsta Domstolen. Hon som började sin resa på botten, men kämpade sig till ofattbar berömmelse och rikedom och blev sin tids största sångstjärna.

Next

‎Ufopodden i P3 i Apple Podcasts

Ufopodden p3

Nu är det så här att vi har börjat planera ännu en säsong. Han vill skriva om det så äkta han kan. Både på en global och på en personlig nivå. Vilka teorier och personer åsyftas i de olika låtarna? I rollerna bland andra: Molly Nutley, Adam Pålsson, Happy Jankell, William Spetz, Jakob Eklund, Marie Richardsson och Claire Wijkholm. Son Do skyller på dåliga tolkar. Samtidigt observeras mystiska limousiner och män med clownmasker i skogarna.

Next