Valioliiga podcast. Valioliiga 2019

Valioliiga 2019

Valioliiga podcast

Miksi Euroopassa luotto muihin rapistuu, Suomessa vahvistuu? Uusinnat sunnuntaisin klo 12 jälkeen. Näistä ja Mestarien liigan kohteista tuoreessa VinkkiCast -äänitteessä. Miksi ego on usein tiellä, miten se ilmenee, miten voisimme ajatella toisin? Valioliigan sarjakonseptissa pelataan kaksinkertainen sarja, jossa jokainen joukkue kohtaa toisensa niin vieras- kuin kotikentällä. Entä kuinka yhdistää perhe-elämä ja ultrajuoksu? Vaikka kyseessä onkin brittiläinen tuotanto, ei podcast rajoitu pelkästään englantilaiseen jalkapalloon vaan käsittelee myös laajemmin eurooppalaista pelikenttää. Uusien ja vanhojen energiaratkaisujen välinen vastakkainasettelu näyttäytyy ainakin mediassa hyvin mustavalkoisena, mutta tarvitseeko meidän romuttaa kaikki vanha? Takkatulen ääressä keskustellemme bug bounty-ohjelmista, Team Whackista sekä valkohattuhakkeriryhmästä Team Rotista ja tämän ryhmän järjestämistä ilmaisista murtotestauksista. Joka jaksossa käydään läpi 3-4 sanaa Laurin johdolla.

Next

VinkkiCast 31/12/2019

Valioliiga podcast

Itse tutkiskelijat Vaikka yllätyksellisyys on Tutkaparin tämän kauden avainsana, jotkut asiat eivät muutu. Siitä pitävät huolen Janne Lehmonen ja Jere Jääskeläinen! Syksyn neljännessä jaksossa tarkempaan syyniin joutuvat viime kauden tappion tekijät. Kaudella 2019-2020 Viasat näyttää noin 13% enemmän Valioliigaa kuin viime kaudella. Alhaalla on listaus parhaista ja luotettavimmista , joista saa potentiaalisen. Kimanttia-historian pisin jakso pitää paljon sisällään.

Next

Valioliiga: Leicester

Valioliiga podcast

Pelastakaa mehiläiset Suurin ja kaunein, Mestarien liiga, nousee tämän Tutkapari-jakson kantavaksi teemaksi. Julkisuuteen heitä ei ole esitelty. Löydät sen myös Acastista, Itunesista ja Spotifysta. Petri Kuikka kävi kysymässä sitä asiakkailta ja K-Supermarket Kokkolan kauppiaalta Rami Appelgrenilta. Suositellaan nautittavaksi mämmiroven, kerman sekä tuhdin sokerin kera. Riski on työväline menestykseen, ja erilaisten riskien ymmärtäminen on sijoittajalle keskeinen taito, Holmström korostaa.

Next

VinkkiCast 31/12/2019

Valioliiga podcast

Hän haluaa kertoa tarinansa, jotta muut osaisivat hakea apua. Otan myös osaa vuosien takaa heitettyyn haasteeseen koskien lapsuuteni tv-ohjelmia ja elokuvia joista sain traumoja! Maailman seuratuin jalkapallosarja Valioliiga alkaa. Leicester -matsia seuraavissa neljässä ottelussa se saa vastaansa nelospaikasta kiinni pitävän Chelsean, mestaruuden voittavan Liverpoolin ja hyvään kuntoon päässeen Manchester Unitedin. Erityisen mielenkiintoiseksi keskustelu yltyy, kun parivaljakko ruotii tulevaisuudessa tarvittavia työelämän taitoja. Jos haluat olla duunipaikan safkapöydän kunkku, kannattaa kuunnella. Mielessä myös liian helpot räppärit, etäfestarit ja rennompi ruoka! Kuuntele episodi ja ota haltuun kertoimet kiehtovimpaan kohteisiin.

Next

Veikkausliiga

Valioliiga podcast

Voiko koronasta seurata jotain hyvääkin Valioliigalle ja huippufutikselle laajemmin? Kolmekymmentä vuotta sitten aika monen muun nuoren kolttiaisen tavoin eräs Dooby unelmoi rokkitähteydestä ja oli Alf Myllärin vetämän rokkikoulun toiminnassa mukana. Selitettävinä sanoina ovat: hoksottimet, smoiba, fyllaslaagi, bläntsää ja slerkku. Viidenneksi sijoittunut joukkue pääsee Eurooppa-liigan lohkovaihetta edeltävään pudotuspelivaiheeseen. Leicesterin mahdollinen avaus: Schmeichel; Ricardo, Evans, Soyuncu, Chilwell; Perez, Praet, Ndidi, Maddison, Barnes; Vardy Aston Villan mahdollinen avaus: Reina; Guilbert, Engels, Mings, Targett; Nakamba, Luiz; Trezeguet, Grealish, El Ghazi; Samatta Vedot vieraille ja vähämaaliselle matsille Unibetilla kertoimet ovat 1. Jaksossa käydään läpi jok'ikinen lohko, puidaan tilanteet, jatkosaumat ja käydään myös läpi tulevan kierroksen otteluita. Nauti sopivissa erissä täältä, juuri silloin kun sinulle sopii! Valiocastin vakioäänet Eero Laurila vas.

Next

Byyrin Valjuraati

Valioliiga podcast

Pajun vierailu alkaa ajassa 34:05. Se sijoitus sarjataulukossa on kyllä tasoon nähden yläkanttiin, ja Villalla taitaa olla alakanttiin. Se pesti kuitenkin päättyi helmikuussa 2019 Olli Lindholmin kuoleman myötä. Laittakaa asia korvan taakse jo nyt. Lisäksi kävimme läpi erinäisiä tilastoja aina korttikoneista maalikehikkojen kolisuttelijoihin. Se pelataan perjantaina kello 18. Ruokakaupat ovat onnistuneet pienentämään merkittävästi ruokahävikkiä viime vuosina.

Next

Valioliiga: Leicester

Valioliiga podcast

Miksi uudeksi nimeksi valikoitui juuri Kansallinen Liiga? Sarjaa toimittaa juoksuhullu radiojuontaja Miia Kahila, joka naisi juoksulenkkarinsa, jos saisi. Keskustelemme Reverend Bizarren noususta ja tuhosta, keskiaikaisesta taiteesta, okkultismista, sekä natsien propagandakoneistosta. Tässä jalkapallo-podcastissa on viime aikoina keskusteltu mm. Kuolleiden päivä on visuaalisesti aika hurja pääkalloineen, luurankoineen ja värikkäine koristeineen. Lähes 30 vuotta myöhemmin sama Dooby, eli Jussi Turpeinen on samaisen Kokkolan Rokkikoulun toiminnanjohtajana ja sitä myöten ympyrä on sulkeutunut.

Next