Vallila hiljaisuus. Sivuverhot

Vallila Valmisverho Hiljaisuus hopea

Vallila hiljaisuus

Hiljaisuus-pussilakanasetti tuo Suomen raikkaan ja rauhoittavan luonnon kauneuden kotiin viehättävällä tavalla. Verhojen valinnasta tekee kuitenkin helppoa se, että verhot voivat olla niin sisustuksen keskikohta kuin muuta värimaailmaa ja tyyliä myötäilevä elementti. Vallilan valmistamat sivuverhot puolestaan koristavat ikkuna-alueet tyylikkäästi ja erottuvan persoonallisesti — valikoimista löytyy muun muassa verhoja, joissa on lämminhenkisiä luontoon ja kaupunkimaisemiin liittyviä kuvia. Valmisverhojen mukana tulee lyhennysnauha, jolla verhot voi lyhentää helposti silittämällä, ilman ompelua. Hiljaisuus-sisustuskangas tuo Suomen raikkaan ja rauhoittavan luonnon kauneuden kotiin viehättävällä tavalla. Laajasta valikoimasta löytyy verhoja joka makuun.

Next

Sivuverhot

Vallila hiljaisuus

Kaupungin häly hiipuu pois ja sen korvaa rantaveden kaislikon huokailu, hiljaisen tuulen henkäykset ja jostain kaukaa kantautuvat lintujen äänet. Hiljaisuus-verho vangitsee nimensä mukaisesti hetken merenlahden hiljaisessa ja rauhallisessa poukamassa. Vallila on vuonna 1935 perustettu sisustustekstiileihin erikoistunut liike, jonka erityisesti suomalaisesta luonnosta ja kaupunkimaisemasta inspiroituneista mallistoista löytyy jokaiselle jotakin. Hiljaisuus-pussilakanasetti vangitsee nimensä mukaisesti hetken merenlahden hiljaisessa ja rauhallisessa poukamassa. Luo kotiisi lämmin tunnelma Vallilan kauniilla verhoilla arjen keskelle.

Next

VALLILA KANGAS HILJAISUUS 150CM TURKOOSI

Vallila hiljaisuus

Valitse haluamasi kangasmäärä yllä olevasta laskurista, niin näet suoraan paljonko määrä on metreinä. Vallilan kankaat ovat 150 cm leveitä ja myydään kuosin kuvioaiheen koosta, eli raporttikoosta riippuen joko tasametreittäin tai raporteittain. Vallilan verhovalikoimasta löydät pimennysverhoja, paksuja ja ohuita verhoja sekä tietysti kauniita printtiverhoja, joista Vallila erityisesti tunnetaan. Tapeteilla voit koristaa vaikka kaikki kotisi seinäpinnat herkullisen tyylikkäiksi ja ainutlaatuisen kauniiksi. Vallila verhot Vallilan verhot kauden väreissä! Verhon ylälaidassa kulkee kiristettävä nauha rypytystä varten.

Next

Vallila Verhot Ale

Vallila hiljaisuus

Samalla, kun hankit meiltä Taloon. In the spirit of its name, the Hiljaisuus silence pattern captivates a quiet moment in a cove. Vallilan värikkäät ja innovatiiviset verhot sopivatkin juuri tähän tarkoitukseen kuin nakutettu. Always check the length of the curtain before shortening it Please note that the package contains one curtain. Riina Kuikan suunnittelemaa Hiljaisuus-valmisverhoa katsoessa mieli tyyntyy ja rauhoittuu.

Next

HIljaisuus Kangas 150x91 cm

Vallila hiljaisuus

The fabric is 100 % polyester. Curtains also feature rod pockets for curtain rods, places for curtain hooks and a draw-cord for pleating. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä omat Vallilan verhosi tukkuhintaan täältä Meiltä löydät normaalipituisia Vallilan verhoja sekä kauniita kappaverhoja, jotka sopivat erityisen hyvin esimerkiksi keittiön ikkunoihin! Huomaathan, että kankaat ovat mittatilaustuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Vallila kodintekstiilit Vallila on valmistanut kauniita ja persoonallisia kodin sisustustuotteita jo lähes 80 vuotta. Vallila — tyylikästä kodin sisustamista Vallila on tunnettu lumoavasta persoonallisuudestaan. Hiljaisuus-pussilakanasetti vangitsee nimensä mukaisesti hetken merenlahden hiljaisessa ja rauhallisessa poukamassa.

Next

Vallila Tyynynpäällinen Hiljaisuus 43x43 cm

Vallila hiljaisuus

In the spirit of its name, the Hiljaisuus silence pattern captivates a quiet moment in a cove. Vallila's black out curtains effectively blocks the light rays from entering the room! Huomaathan, että värissä hopea painatuksessa on mukana kiiltävää hopeaa. Kotiin on mukava tulla, kun ulkoasu miellyttää omaa silmää. Vallila on puhtaasti kotimainen merkki, joten se tietää, mitä suomalaisuus sisustusasioissa merkitsee. Vallilan pehmeät pussilakanat ja tyynyliinat valmistetaan 100 % puuvillasta.

Next

Vallila Tyynynpäällinen Hiljaisuus 43x43 cm

Vallila hiljaisuus

. Verhojen valintaan ei siis ehdottomasti ole vain yhtä oikeaa tapaa, joten uskalla olla luova ja korosta omaa persoonaasi niiden valinnassa. Valitse makuuhuoneeseen kauden värit ja hurmaavat kuosit. Ehosta kotiasi tilaamalla kauniit Vallilan verhot Taloon. Vallilan tapeteissa löytyy vahvoja värimaisemia ja kuviointeja, joiden avulla takuulla erotut tavallisuudesta. Raportti on esitetty tuotesivun lisätiedoissa sekä lisäkuvissa. Hiljaisuus -pussilakanasetti on materiaaliltaan pehmeää 100 % puuvillaa.

Next