Vejle autoophug. Sørens Autolager

Velkommen til Henne Autolager ApS, nye og brugte autodele, reservedele

Vejle autoophug

Skrotning af bilen skal fra 01-01-2020 foregå via borger service, hvor der er 2 muligheder for at afmelde , se under skrotbil eller tryk på links. Ja, hvad får du for at skrotte din bil i Vejle. Vi arbejder for at skåne både miljøet og vore kunders økonomi, for h vorfor købe en ny del til en gammel bil, når du kan få gode, kvalitetsbestemte dele, der passer til bilen, dens alder og tilstand - til en meget fornuftig pris? Derfor: Kontakt sælger inden du påbegynder reparation. Vi sikrer dig og landets autoværksteder adgang til gode brugte, kvalitetsbestemte reservedele. Køb brugte, kvalitetsmærkede reservedele Vi har et stort udvalg af brugte reservedele og hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige reservedele til en rigtig god pris.

Next

Reservedele

Vejle autoophug

Certifikat Der medfølger et certifikat på motorer, og nogle gearkasser og bagtøjsklumper. Skrotpræmien er på 2200,- og den overføres via NemKonto. Dette gør det rigtigt nemt for dig, hvilket vi syntes er det mest rigtige. Hos Henne Autolager kan du altid bestille nye og brugte reservedele til ethvert bilfabrikat. . Vi kan derfor ikke svare på hvad skrotprisen er for lige præcis din skrotbil, før vi har fået nogle informationer om din bil og dens tilstand.

Next

Dansk Tysk autolager A/S

Vejle autoophug

Priserne kan svinge meget, hvilket kan afhænge af kvalitet og stand. Der anvendes heller ikke energi og ressourcer på, ofte kompliceret, genvinding af materialer. Guidelines findes under Genbrug og AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Det er også muligt selv at gå ud på vores skrot-plads og finde det du mangler, vi er Danmarks arealmæssige største autoophugger, så mon ikke vi har noget du kan bruge. Dansk-Tysk Autolager er medlem af - brancheorganisationen for auto-ophuggerer i Danmark. Vi registrerer bilmærke og model, kontrollerer delene, kvalitetetsbestemmer og opmærker dem.

Next

På Nemdele finder du hurtigt din brugte autoreservedel.

Vejle autoophug

På certifikatet står der, hvad der skal skiftes, og hvad der er dækket og ikke dækket af en evt. Hvordan skrotter jeg min brugte bil? Vi har et stort lager af gængse reservedele, og kan derfor meget ofte hjælpe her og nu. Brugte deles pasform er som nye originale, netop derfor er genbrugsdele et meget fordelagtigt valg til reparation af biler. Salg af autoskader med papirer — Salg af nye og brugte reservedele. Accepterer du, får vi de sidste detaljer på plads, og får afhentet bilen og du bliver betalt.

Next

Reservedele

Vejle autoophug

Næsten uanset hvilken type bil du har, så har vi de reservedele du står og mangler. Over tid vil bilens kilometerantal og alder, også gøre det til en dyr omgang at få den repareret. Du skal medbringe bilens , som også skal afleveres til ophuggeren. Det gør dog en forskel hvilket bilmærke man har. Volvo og Mercedes kan holde til en del mere end andre bilmærker.

Next

Velkommen til Henne Autolager ApS, nye og brugte autodele, reservedele

Vejle autoophug

Derefter vil vi give dig et tilbud, som du så kan accepetere eller afslå. Udskiftning af motorer og gearkasser. Kontakt os og få hurtigt og billigt de reservedele, du mangler Ring til os på tlf. Ud over brugte reservedele tilbyder vi skrotning af din bil, salg af eksportbiler, vores eget værksted og vi fragter også selv rundt til vores kunder i nær området. Vi køber skrotbiler i Vejle hurtigt og nemt Vi køber gerne din skrotbil i Vejle og klarer alt papirarbejdet for dig! Ved at anvende brugte dele, er du med til at skåne miljøet Køb af brugte reservedele har både du og miljøet gavn af! B1 betyder at delen er funktionstestet. På grund af det høje videns- og serviceniveau er det ikke kun private, der bruger Refako Autoreservedele — vi er også foretrukket af lastbilmekanikere over hele Danmark. Der er ingen fast regel for, hvornår det er tid til at skrotte sin bil i Vejle.

Next

Reservedele

Vejle autoophug

Kvalitetskoden tildeles ud fra bl. Vi har også mange andre bilmodeller og vi har derfor mange kvalitetsdele til fornuftige priser. Alle forsendelser emballeres i godkendte kasser til døre og meget andet. Vi er altid klar med et godt tilbud. Der er mange ting der spiller ind, når man skal vurdere, hvad du kan få i ophugningsstøtte for din gamle bil.

Next