Verdens yngste mor. 10 sindssyge sex

Ung mor

Verdens yngste mor

På to dage lykkedes det hende at kæmpe sig igennem 2000 mænd, hvor af 1025 blev ordnet den første dag. En statistik fra et hospital i Shanghai viser, at næsten en tredjedel af alle aborter udføres på skoleelever. Han vokste opp til et sunt liv, men døde i 1979 av en benmargssykdom. Hun var selv teenager, da hun blev mor. Eller når de har skrevet en fin hilsen på tavlen eller en lap papir. Sammen med hendes kæmpe-mand fik de et kæmpe-barn nej, det er ikke indledningen til et ukendt H.

Next

10 sindssyge sex

Verdens yngste mor

Men Angelica googlede sig til, at han var fuldt udviklet, på vej hjem fra scanningen. Årsagen til dette kan være mange forskellige ting, men det er svært at tage sig af et barn, når de selv er meget unge. . Fødte som 14-årig Rikke er dog nu fuld af beundring for den måde, Angelica har klaret den store omvæltning, det er, at blive mor i så tidlig en alder. Lina Vanessa Medina var fra en lille fattig landsby i Peru og hendes far tog hende med på hospitalet, fordi han mente, hun måtte have en stor svulst i maven.

Next

Ni

Verdens yngste mor

Christians forældre gav ham en pose fuld af kondomer, men det er åbenbart smuttet for dem. Men det var åbent som om, 500 liderlige mænd ikke helt var nok. Nå var det spekuleret, at faderen kunne have været ansvarlig for sin egen datter at blive gravid, og et par dage senere blev han anholdt. Den i dag 72-årige Lina Medina fødte i maj 1939 en dreng ved kejsersnit, da hun var kun fem år gammel. Når vi en gang har gået moderfølelsen ind i vores hjerte og hjerne, så slipper den os aldrig. Vi vil hylde kvinden, der ikke så tit får anerkendelse eller ros.

Next

Vi er alle verdens bedste mor!

Verdens yngste mor

Rikke har passet sit fuldtidsjob som omsorgsmedarbejder på Kofods Minde - en institution for udviklingshæmmede kriminelle - i mange år. Hvad synes du om disse unge forældre? I stedet for at skræmme hende og udsætte hende for så stort et pres, burde man da i stedet støtte og opmuntre hende med ros, når hun gør det godt. Deres resultater konkluderede, at der var 178 piger under 15, der var mødre. Verdens mindste bandit, derimod, er blot 1 cm lang. Hun var forelsket, og hun accepterede helt roligt, at jeg tog hendes telefon og netadgang fra hende i tre dage som straf for, at hun var taget af sted uden at spørge. Christians forældre gav ham en pose fuld af kondomer, men det er åbenbart smuttet for dem, forklarer Rikke.

Next

Den yngste mor i verden: 5 år gammel

Verdens yngste mor

Tanken om at han var så ung med sin mor kunne have fået stigmatisering der kunne bygges til enhver tid socialt forfulgt dem begge, så det var skjult. Christian boede en time væk, og de to børn havde mødt hinanden på internettjenesten Skype via fælles venner. Kritikere påpeger, at der i Kina er et stort behov for saglig seksualundervisning, så man kan nedbringe det stærkt stigende antal teenage-aborter. Hvad skal der gøres i disse tilfælde? Hun kastede op et par dage og blev humørsyg. Angelica var helt anderledes sej.

Next

Ni

Verdens yngste mor

Barnets hoved målte 48 cm i omkreds. Og hendes far blev efterfølgende anholdt i den forbindelse. Så bliver der altså også høvlet igennem. Først troede lægerne, at han led af en tumor, for han var jo jo kun fem år gammel. Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære. Hvordan kan en sådan lille pige have et barn? Men lægerne påstår hårdnakket, at de har røntgenbilleder samt andre prøver, der beviser, at Lina Medina var gravid i 1939 og fødte en søn som verdens hidtil yngste mor.

Next

Yngste forældrepar

Verdens yngste mor

Ifølge kinesisk lov er samleje med et barn under 14 nemlig defineret som voldtægt. Hende der bagte boller og tegnede små hjerter på servietten i madkassen. Han havde prøvet de lokale shamaner, men intet havde hjulpet. Bryster udviklede hun som fireårig. Der var ingen tvivl, barnet var gravid. Angelica har hverken virket bange, nervøs eller ked af det - tværtimod. Før Christian havde hun ikke levnet drenge en tanke.

Next