Vesijetti vuokraus rovaniemi. Rovaniemen ohjelmapalveluyritykset

Helsingin Vesijetti Vesijetin Vuokraus 8 Tunniksi 150€

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Snowmobile safaris, husky and reindeer tours are the winter favourites. Tilaukset, jotka on tehty arkisin klo 14 mennessä, lähetetään saman päivän aikana. Lahjakortin arvo vähennetään tilauksen arvosta, ja voit jatkaa tilauksen loppuun. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meille on ensiarvoisen tärkeää olla luotettava niin asiakkaiden, kuin palveluntarjoajiemme suuntaan. Moottorikelkkailun freestyle-näytös - District Rovaniemi Moottorikelkka freestyle on yksi maailman vaikeimmista ja vaarallisimmista urheilulajeista.

Next

Vuokrattavat Asunnot Rovaniemi: 136 kpl

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Voit poistua uutiskirjelistaltamme koska tahansa. Emme koskaan luovuta tietojasi kolmansille osapuolille. Vuokraus alkaa ja loppuu oletuksena. Julkaisemme näissä kanavissa aika-ajoin kilpailuja, alennuskampanjoita ja vaihtelevia tuotetarjouksia. Ajoneuvo vuokrataan ja palautetaan polttoaine- ja öljysäiliöt täysinä. Welcome to browse the plethora of tours, lappish safaris and arctic activities for every day of the year! Tilaa uutiskirje, ja jaamme kanssasi hauskimmat ja ajankohtaisimmat lahjaideat.

Next

Mönkijän ja vesijetin vuokraus Turku

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Lahjakortin arvo tulee käyttää kerralla, eikä sen vaihto vaikuta alkuperäiseen voimassaoloaikaan. In case you are interested in a Finland tour package, feel free to contact Next Travel Ltd Next Travel - Tailor made services of high class since 1990. Olipa kyseessä sitten virkityspäivä, kick-off, asiakastilaisuus tai pikkujoulut, kauttamme saat erilaiset tapahtumat jokaiseen tarpeeseen. Voit tarkastella , miten käsittelemme tietoja. Vuokraaja on vuokra-aikana velvollinen huolehtimaan laitteen normaaleista tarkistuksista ja huolloista, kuten moottoriöljyn määrästä. Elämyslahjat Oy on suomalainen yritys. Muistathan ottaa lahjakortin mukaan tapahtumapaikalle, jossa se toimii maksuvälineenä.

Next

Vuokrattavat Asunnot Rovaniemi: 136 kpl

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Sometimes spiced with a hint of adventure, a taste of local culture or wonders of nature. The Aurora Borealis tours run from September until March. Olethan erityisen varovainen tilanteissa, joissa vuokra tai takuuvuokra pyydetään maksamaan etukäteen. Vaihto-oikeutta ei ole, mutta lahjakortti on monikäyttöinen ja lahjansaaja voi valita jonkin muun samanhintaisen tai edullisemman elämyksen. Tämä jetti vie hauskanpidon uudelle tasolle! Santa Claus Holiday Village Santa Claus Holiday Village sijaitsee napapiirillä Joulupukin Pajakylän vieressä, ja sieltä löydät kaiken mitä tarvitset unelmalomaan Lapissa: laadukkaan majoituksen, laajan tarjonnan erilaisia aktiviteetteja, fantastista ruokaa ja juomaa, shoppailupaikat sekä mahdollisuuden tavata Joulupukin, muun muassa. Korjaustöitä ei saa suorittaa ilman omistajan lupaa. Mönkijän käyttäjän alaikäraja on 16 vuotta ja kuljettajalla on oltava vähintään B-luokan ajokortti tieliikenne mönkijä.

Next

HINNASTO

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Here in the north of Finland, in Lapland, life is pretty easygoing and true to traditions. Sea-Doo Spark kuluttaa polttoainetta ajotyylistä riippuen noin 7-10 litraa tunnissa. Jos palvelu on kausiluonteinen, on lahjakortti voimassa yhden kauden, joka on merkitty lahjakorttiin. Kauttamme vuokraat vesijetit, moottorikelkat ja saunalautan, sekä flyboard-lennot Jyväskylän satamassa helposti ja nopeasti. Tällä hetkellä vuokrattavissa 2 kpl Sparkkeja.

Next

Vääksyn Konepiste

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Voit myös vuokrata vesijetit tai Flyboard lennot risteilyn yhteyteen. Seuraa meitä Facebookissa, instagramissa ja tilaa uutiskirje. Vuokraan ei sisälly poltto- eikä voiteluaineita. Summallisen lahjakortin käyttö tai elämyksen valinta ei vaikuta voimassaoloaikaan. Jos palveluntarjoaja ei pysty toimittamaan asiakkaalle sovittua palvelua lahjakortin voimassaoloajan aikana, pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Toimituksen kesto riippuu maksu- ja toimitustavasta. Voit tilata lahjakortin noudolla valitsemastasi myyntipisteestä.

Next

VESIJETIT

Vesijetti vuokraus rovaniemi

Toimintamme keskiössä on Lapin kulttuuri. Koe Helsingin nopeimmat vesijetit Kesä on lyhyt, joten siitä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen riemu talteen. Sijaintimme kahden järven sylissä, kaiken valosaasteen ulottumattomissa, tarjoaa näköalapaikan revontulien katseluun ja erilaisten luontoaktiviteettien tekemiseen ympäri vuoden. Welcome to find your favourites among our lappish safaris, excursions, tours and services! Sea-Doo Spark 90 hv Vuokraamme Sea-Doo Spark vesijettejä Rovaniemellä. Voit valita kahdesta laadukkaasta vesijetistä itsellesi sopivan.

Next

Vuokrattavat Asunnot Rovaniemi: 136 kpl

Vesijetti vuokraus rovaniemi

SeaDoo Spark sopii muotoilunsa ansiosta loistavasti koko perheen käyttöön. Varaukset numerosta 050-5163878 Flyboard lennot Meillä on erinomainen välineistö ja ammattilaisen ohjaus Flyboard lentoihin. Polttoaine ei kuulu hintaan, mutta lyhyempiin vuokrauksiin on mahdollisuus ostaa polttoaine yllä olevan hinnaston mukaan. Lahjakortin viimeinen voimassaolopäivä on elämyksen viimeinen käyttöpäivä. Kalustosta löytyy 9 kpl eri teholuokin varusteltuja uusia Seadoo jettejä. Mikäli sinulla on avoin lahjakortti, ei se käy maksuvälineenä paikan päällä, vaan sillä tulee tehdä osto tiettyyn elämykseen verkkokaupassamme.

Next