Vibholm butikker. Handelsbetingelser og vilkår

Vibholm smykker

Vibholm butikker

Send den ubrugte vare retur pakket forsvarligt ind, til nedenstående adresse. I sortimentet finder du også smykker med bogstaver, smykker med stjernetegn, eksklusive herresmykker og smykkepleje. Vi tilbyder landsdækkende bytteservice hos de fleste guldsmede her i Danmark. Handelsbetingelserne kan blive opdateret fra tid til anden for eksempel for at afspejle ændringer i teknologien, vores forretningsmodel, vores systemkapacitet eller i relevante love og regler , og derfor beder vi dig godkende Betingelserne, hver gang du handler hos os. Vi sørger for at guide dig til det helt rigtig produkt, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Vibholm guld og sølv fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Smykkepleje er nemlig essentielt, hvis du gerne vil bevare de ædle metallers glimtende udseende.

Next

Velkommen i Nørrebros shoppingcenter

Vibholm butikker

Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel. Vi mener helt sikkert, at der findes et smykke til alle, og at det blot handler om at få kigget sig godt for, så man kender mulighederne og løbende finder frem til sin egen smag. Det er blot en lille del af den gode service, du får, når du handler hos Vibholm. Leder du efter shopping i København, er Nørrebro Bycenter en oplagt mulighed. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Persondatapolitik Hos Vibholm guld og sølv prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt.

Next

vibholm rabatkode 2020 → kuponer og tilbud

Vibholm butikker

Hos guldsmeden finder du for eksempel armbåndsure, bordure, ure til børn, dameure, dykkerur, herreure, pulsure og sportsure, smartwatches fra blandt andet Garmin og Fossil samt vægure. På den måde behøver du ikke at skulle igennem besværet med at skulle på posthuset for at sende varen retur til os, men kan i stedet nemt gå ned i din lokale guldsmed og bytte varen til en anden. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på webmaster vibholm. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i DanDomains datacentre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Next

Vibholm Guld og Sølv Aalborg

Vibholm butikker

Du kan derfor forvente, at smykkerne og urene altid er i allerhøjeste kvalitet, uanset om du har den lille eller store pengepung fremme. Smykker fås i alle prisklasser. Hvad koster smykker og ure hos Vibholm? Levering af varer fra Vibholm guld og sølv anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Elsker du gør-det-selv, det alternative, det kreative eller vil du skille sig ud fra mængden, så har Nørrebro Bycenter i København, alt du har brug for til at skabe den perfekte boligindretning eller din unikke tøjstil. Herremode, damemode, skønhedspleje, skobutikker, biograf eller legetøjsbutik: alle dine foretrukne butikker er samlet i vores shoppingcenter.

Next

Bruuns Galleri : Storcentrets officielle hjemmeside i Aarhus C

Vibholm butikker

Dataansvarlig og kontaktoplysninger Denne hjemmeside er drevet og ejet af: Vibholm guld og sølv Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 1 tv. Trænger du til en pause midt i din shopping? Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart. Vi lægger vægt på et stort udvalg, en god købsoplevelse og en venlig betjening. Gå på opdagelse blandt alle vores halskæder, vedhæng, armbånd, ringe, øreringe og ure og find alt, hvad hjertet måtte begære af klassiske, tidløse, trendy og sporty smykker og ure.

Next

Bruuns Galleri : Storcentrets officielle hjemmeside i Aarhus C

Vibholm butikker

Vi har mange forskellige dekorative ure til både , og , så hele familien kan få glæde af en smart og eksklusiv accessory, der tilmed lader dem holde styr på, præcis hvor meget klokken er blevet, og om de har travlt eller kan tage dagens udfordringer i et stille og roligt tempo. Læs mere om vores her og køb trygt dit næste smykke online hos Vibholm. Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker. Vi har naturligvis faguddannet personale og vi yder vores yderste, for at give dig byens bedste betjening. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Her på siden finder du det hele, så du nemt kan klikke et alsidigt udvalg af smykker hjem, der passer til forskellige lejligheder.

Next