Visma flyt skole karmøy. Visma / MinGat (for lønnsslipp m.m.)

Grunnskole

Visma flyt skole karmøy

Visma Min Skole er en ny applikasjon i 2019. Nedenfor finner du snarveier til support for noen av våre løsninger:. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte skole. Du får nå opp en ny side med en kalender. Da kommer du inn på logg inn siden, der du velger Feide som inngangsport. Eller du kan bruke Visma Attach for å registrere utlegg.

Next

Skoleadministrasjon for grunnskolen

Visma flyt skole karmøy

Registrering av fravær på elev kan kun gjøres dersom man har Min Skole-appen. Digitalisering gav fire kommuner en bedre skolehverdag. Informasjon om at du faktisk har spurt om nytt passord kommer opp som egen tekst nederst i boksen. Klikk på denne linke n i din epost — og et bilde med en verifikasjonskode åpner seg: Steg 4. Klikk på Endre passord — og du kommer inn på en startside i Visma Enterprise. Du kommer nå inn på siden Kjørebok.

Next

Skoleadministrasjon for grunnskolen

Visma flyt skole karmøy

Legg inn årsak, dato og begrunnelse. Du finner også dette nummeret når du er logget inn i Visma Flyt Skole. Skole-hjem dialog med Visma Min Skole-appen Med Visma Min Skole-app for mobil er kommunikasjonen enda enklere, den gir skolens ansatte, foresatte og elever mulighet til en digital skole-hjem dialog. I samme mail får du opplyst om dine brukernavn. I oversiktsbilde under kontaktinformasjonen til foresatt kan du endre samtykket ved å klikke på linken Generelt samtykke. Sjekk derfor om ditt mobiltelefonnummer er registrert på personalia. Etter innlogging har du oversikt over dine barn midt på siden.

Next

Grunnskole

Visma flyt skole karmøy

Her skriver du inn Brukernavn eller E-post. Visma Community Vi har community for deg som er kunde av Visma. Du må legge inn en beskrivelse — som er din referanse — under Beskrivelse av reiseregning. Skriv inn engangskode, trykk Logg på og du er inne. Når du ber om diettgodtgjørelse, må du også legge ved en fil med programmet under Generelle dokumenter. Bekreft at reglement er lest og klikk 'send'. Ved bruk av Digital Post vil skolene ha store besparelser da kostnader knyttet til administrasjon, dokumenter, konvolutter, porto etc.

Next

Logg inn

Visma flyt skole karmøy

Nedenfor gis en kort beskrivelse av de viktigste sidene. Din kommune eller privatskole går til innkjøp av Min Skole-appen og gjør den tilgjengelig for foresatte ved sine skoler. Du får da opp dette skjermbilde: Steg 2. Mangler du brukernavn eller passord er det også skolen som hjelper deg med dette. Her legger du inn hvilke måltider som enten er inkludert i overnatting, dekket eller ikke dekket.

Next

Skole

Visma flyt skole karmøy

Veilederen Kunnskapsnettverk for kommunalt ansatte. Dersom du klikker på «Lønnslipper», får du en oversikt over lønnslippene dine. Hverdagen i Karmøyskolen preges av elevaktive og varierte læringssituasjoner, tilpasset de fysiske og sosiale forhold ved den enkelte skole. Man kan rapportere både dagsfravær og timefravær. For de med oppdatert app, velg fraværskode. Det er ikke mulig å ringe dette nummeret.

Next