Voksne herrers orkester. Скачать voksne herrers orkester aidan smith бесплатно в mp3 и слушать онлайн

VHO

Voksne herrers orkester

Gjesteartisten er både veletablerte - såvel som mindre kjente artister innen de fleste genrer. Den største utfordringen blir å fylle opp lokalene med publikum hver kveld, sier Larsen. Kvartetten har med nye gjesteartister hver uke. . Etter mange år på Logen bar - og 400! Følg med i vår for å få mer oppdatert informasjon om sesongen.

Next

Скачать voksne herrers orkester aidan smith бесплатно в mp3 и слушать онлайн

Voksne herrers orkester

Etter et år med konserter på Underlig feiret vi 20. Det er mandag kveld, og kjelleren i Valkendorfsgaten er full av mennesker. Idet bandet starter å spille rolige jazztoner fra scenen, blir den pratsomme forsamlingen fort stille. Scenen lyses opp av rosa og blå lys, og de fire medlemmene av Voksne Herrers Orkester står klar til å spille. Avbildet er Ole Marius Sandberg og Thomas Dahl fra scenen. Senere ble bandet en kvartett etter at Thomas T Dahl ble med på gitar i 2006. Konsertene i 2019 ble støttet av Fond for utøvende kunstnere og Bergen Kommune.

Next

Скачать voksne herrers orkester aidan smith бесплатно в mp3 и слушать онлайн

Voksne herrers orkester

Det er snart klart for den aller første konserten på Underlig, som er Bergens nye kulturscene. De har fulgt bandet i mange år, og er spent på hvordan musikken deres vil høre ut i Underlig sine lokaler. Vi vil prøve ut livestreaming som alternativ. Vi må alltid få med oss det siste settet, og det begynner ikke før elleve, sier Mona Klubb. Det har så absolutt gått fint på vår nye scene Underlig som er lokalisert i kjelleren i Valkendorfsgaten 1B. Innspillingen av En hyllest til Logen ble støttet av Rieberfondene. Forestillingen er teaterets største suksess noensinne.

Next

VHO

Voksne herrers orkester

Bandet består av Steinar Krokstad trommer , Thomas T Dahl gitar , Harald Dahlstrøm keyboard og Ole Marius Sandberg bass. Stedet skal drives av Godthard Larsen sammen med Reshad Eiyad, som også driver steder som Allmuen og Natt. Eller gå til vår og se noen klipp der. Utenfor ventet om lag 200 spente publikummere. Men først skal Godthard Larsen åpne byens nye konsertscene.

Next

Скачать voksne herrers orkester aidan smith бесплатно в mp3 и слушать онлайн

Voksne herrers orkester

Det skal spilles levende musikk hver kveld, hele uken igjennom, og ifølge Larsen vil det ikke bli vanskelig å fylle opp programmet. Som å se ned i et stort, svart hull. Underlig er en konsertscene og et utested i Bergen. Det kan forsinke nytt utelivskonsept. Nå skal bandet spille faste mandagskonserter på den nye kulturscenen, som skal drives av Godthard Larsen sammen med Reshad Eiyad, som også driver steder som Allmuen og Natt. Men vi annonserer aldri i forkant hvem som kommer, det er en overraskelse, sier Krokstad.

Next

BT Logo

Voksne herrers orkester

Konsertene startet på konsertscenen Den Stundesløse i 2001. Stedet ligger i Valkendorfsgaten, i et lokale som tidligere huset stedet Jovial, og før det igjen Scotsman. Chagall stengte dørene og Godthard Larsen ymtet frempå om at han kom til å gå ut i pensjonstilværelse. Nå blir det spennende å se hvilke gjester de har med seg, sier Mårten Skaaja. Ole Marius Sandberg ble med fast som bassist i 2014 i etterkant av at Yngve Moe gikk bort i en ulykke. Les mer Mange stamgjester Den aller første konserten på Underlig skal spilles av bandet Voksne Herrers Orkester. På første rad i salen sitter Mårten Skaaja, sammen med sin kone May Skajaa, Charlotte Johannessen og Mona Klubb.

Next