Volvat gynekolog. Hamar Gynekologi AS

Gravid mor: Volvat gynekolog

Volvat gynekolog

Pleieren satt der litt og pratet med meg, og jeg fikk etterpå en alarm slik at jeg kunne ringe dersom det var noe. Vi har et bredt tilbud for både inaktive, mosjonister, seniorer og godt trente. Dersom bakterieflora eller surhetsgrad endres, kan det føre til unormal oppvekst av sopp som da gir symptomer. Mange som bruker P-pille er kjent med at de kan bruke såkalt lang syklus, som betyr å ta to eller tre brett med piller etter hverandre. Meyer, Lars - Volvat Trenger du en dyktig gynekolog? Røinaas, Bodil - Volvat Har du og din kjære utfordringer dere ikke finner ut av? Gynekologisk undersøkelse Det kan være beroligende å få avklart årsaken til symptomene ved en gynekologisk undersøkelse.

Next

Gynekologi i Bergen

Volvat gynekolog

Haug, Sidsel - Volvat Vår fantastisk dyktige Hudlege Sidsel Haug kommer til Lillehammer. P-sprøyte eller P-stav kan føre til at man ikke menstruerer i det hele tatt. Østrogen fører til at slimhinnen i livmoren vokser og blir kraftigere. Busser som passerer Volvat Medisinske Senter avd. Vi har innført en rekke tiltak for å begrense smittespredning.

Next

Anne

Volvat gynekolog

Hvordan påvise svangerskap i eller utenfor livmor Gravide kvinner har i starten av svangerskapet ofte plager som kommer og går, men ved vedvarende smerter er det lurt å få gjort en ultralyd. Bakterien kan også smitte gjennom munnsex. Bakterien ble påvist første gang i 1959, men klamydiainfeksjon i kjønnsorganer ble først anerkjent som egen sykdom på 1970-tallet. Bestill time her: Undersøkelse og behandling skjer på en konfidensiell og profesjonell måte da gynekologiske problemer ofte er av personlig og intim natur. Det kan forbundet med litt ubehag å få satt inn en spiral, men som regel går det helt fint. Felles for begge er at det oppleves smertefullt eller sårt når penis føres inn i skjeden.

Next

Volvat Laguneparken

Volvat gynekolog

Volvat Medisinske Senter finner du like ved Lefdal. Ofte er forandringene milde og kan gå over av seg selv, ny prøve blir da tatt etter 6 måneder for å kontrollere dette. Hormonspiral er et bra alternativ for mange kvinner. Du kan kontakte våre erfarne gynekologer om alt som gjelder kvinnerelatert helse. Noen få begynner å blø allerede når de er 10 og noen ikke før de er i 17-årsalderen.

Next

Legevakt for barn på Majorstuen i Oslo

Volvat gynekolog

Det er ille hvis unge jenter må være hjemme fra skolen eller kvinner må holde borte fra jobb på grunn av smerter knyttet til menstruasjon. Omtrent midt i syklus sender hypofysen i hjernen ut hormonsignaler som gjør at et egg løsner fra eggstokkene. I den første delen av mens-syklus påvirkes livmoren av østrogen som er et hormon. P-sprøyte eller P-stav kan få menstruasjonen til å forsvinne helt og er et godt valg for enkelte. Forkjlelse - - Norsk Helseinformatikk Voksne rammes av forkjlelse 1-2 ganger per r, barn under syv r rammes 7-9 ganger per.

Next

Hamar Gynekologi AS

Volvat gynekolog

Viktig: vi i Volvat utfører ikke provosert abort. Dyktige barneleger På barnelegevakten treffer du kun barneleger som er spesialister i pediatri. Snakk med din Volvat-lege for å finne ut hva som kan passe best for deg. Ser man ikke dette, kan det være for tidlig i graviditeten eller et svangerskap utenfor livmoren. At staven var vanskelig å få ut var ikke hennes feil den satt litt for høyt i huden slik at den hadde vokst seg inn i vevet , og hun fikk det til ved bare å lage et lite snitt som ikke gir store arret. P-piller eller minipiller er et godt valg for mange.

Next

Gravid mor: Volvat gynekolog

Volvat gynekolog

Ved en kraftig infeksjon må man kanskje ha litt mer omfattende behandling og ved tilbakevendende candida-infeksjoner kan langtidsbehandling være aktuelt. Dersom det ikke fester seg et befruktet egg i limoren, slutter produksjonen av progesteronhormonet. Det er derfor hyppig med candida hos gravide og hos kvinner med diabetes. Grensen går ved fosterstørrelse lik 7-9 svangerskapsuker, avhengig av om kvinnen har født tidligere eller ikke. Både jeg og Helena hadde glemt at jeg hadde bedt om å få ta celleprøve, men jeg fikk komme inn igjen etter neste pasient for å gjøre dette. Omtrent 5% av seksuelt aktive unge vil til enhver tid ha klamydia.

Next