Vond lukt vaskemaskin. Slik fjerner du vond lukt fra vaskemaskinen

Når gode vaskemaskiner lukter dårlig

Vond lukt vaskemaskin

Vi anbefaler at du gjør en avtale med en servicetekniker. Fikk noen forslag her på forumet til å skaffe meg Omo Maskinrens for å få en renere vaskemaskin , og slik få renere klær. Etter hvert kan denne gummipakningen bli svært skitten. Det skal ikke stinke av normale klær etter en vanlig vask. Skal du bli kvitt lukten kan du starte med det du har i kjøkkenskapet. Da kan oppsamling av fett, avleiringer, smuss og bakterier skape vond lukt, ifølge vaskeboken Ren Glede.

Next

Vaskemaskin som lukter brent ved sentrifugering .. noen som har opplevd det?

Vond lukt vaskemaskin

Det er også en god idé å skylle av tallerkener og bestikk før du setter dem i maskinen. Resultatet er en ren vaskemaskin som bidrar til et bedre vaskeresultat. Det anbefales at man vasker undertøy, håndklær, kluter og sengetøy på over 60 grader, og at man setter på kokvask minst én gang i måneden. Bruk av kjøkkenvifte og fyring i ovner kan føre til et undertrykk som suger kloakklukt opp fra vannlåsen og inn på badet. På eldre modeller kan den vonde lukten derimot skyldes en lukket og fuktig maskin som ikke har blitt åpnet umiddelbart etter at programmet er ferdig.

Next

Vaskemaskin: Lukter det surt av de nyvaskede klærne?

Vond lukt vaskemaskin

Når du vasker klær, forventer du at de ser rene og hvite ut når de kommer ut av maskinen - og ikke minst lukter friskt. For en stund tilbake hadde jeg en klesvask med jordslag i liggende litt for lenge i vaskemaskina. Norrbagge skrev: Kjøp klarlakk på boks og lakkere hele vitrineskapet. Vond lukt vaskemaskin Vond lukt i vaskemaskinen? Filteret bør være rent og gummiringen bør renses. Nå har jeg derimot valgt å ta de inn i en ny stue, men de oser av dårlig lukt. Jeg har brukt en tynn klorinløsning på vannlåser på jobb med godt resultat, lukt forsvant etter ca dag etter at jeg fylte på med dette i flere vannlåser.

Next

Vond lukt i vaskemaskin

Vond lukt vaskemaskin

Det samme gjelder når de tørker. Alltid lave priser Rens og fjern lukt fra avløp. Dette skal gjentas tre ganger. Ser at det ble bedre etter heving av temperatur, men tror nok at matrester likevel kan utgjøre et problem. Gode anledninger til å gjøre det er når man skal vaske sengetøy, undertøy, håndklær og lignende.

Next

Rens vaskemaskinen med jevne mellomrom

Vond lukt vaskemaskin

Renser og motvirker vond lukt i vaskemaskinen. Pass på at vaskemaskinen får tørket ordentlig mellom hver vask. Les også: Bli kvitt lukten For å bli kvitt den vonde lukten, finnes det både kjappe og enkle løsninger. Forebygg problemet Katrin Ohlander, markedssjef for Siemens Hvitevarer har tidligere tipset våre lesere om at man kan. Årsaken kan være svette og deodorant.

Next

Vond lukt i vaskemaskin

Vond lukt vaskemaskin

Og til vinduspuss er edikk helt unikt. Her kan eddiken igjen hjelpe deg. Men hva gjør du når disse tingene, som skal vaske alt rent,. Man kan veie og se om man vasker for mye. Til sistnevnte: Selv har jeg aldri problemer med vond lukt i maskin eller klær, selv ikke før jeg hørte eddik-tipset.

Next

Råd mot vaskemaskiner som stinker

Vond lukt vaskemaskin

For eksempel tørrere, varmere luft og tynnere håndklær. Klepp anbefaler å koke maskinen på kokvask iblant. Er maskinen forholdsvis gammel, kan det lønne seg å skifte ringen ut. Forebyggende tiltak For å forhindre at vaskemaskinen gir sur lukt, er det altså viktig å ikke nøle med å ta ut klærne med en gang vaskesyklusen er avsluttet. Dette skjer særlig om du bruker et ikke-biologisk vaskemiddel vaskemidler uten enzymer , noe som er vanlig for blant annet ull og silke.

Next