Vår frelsers gravlund haugesund. Vår Frelsers menighet

Gravferdregisteret

Vår frelsers gravlund haugesund

Det ble avhold en arkitektkonkurranse som ble vunnet av i februar 1899. Gå inn her for å se oversiktskart med feltbenevnelser for Nordre Hauge gravlund. Det var på ettermiddagen den 19. Naboen slapp ham ikke inn og 49-åringen fikk i stedet haik ned til gravlunden. Dagen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Nå må vi imidlertid umiddelbart avlyse alle arrangement for å hindre smitte.

Next

Gravferd

Vår frelsers gravlund haugesund

Det er videre ikke planlagt flere avhør med mannen, som nå sitter i varetekt på politistasjonen i Haugesund. Det er våpenhus i tårnfoten og i vest. Tiltalte hadde og angrepet Hereid var på besøk fra Bærum og skulle legge ned blomster på en familiegrav. Failed This photo was not uploaded because this cemetery already has 20 photos This photo was not uploaded because you have already uploaded 5 photos to this cemetery This photo was not uploaded because you have already uploaded 5 photos to this cemetery Invalid File Type Birth and death years unknown. Kirketomt ble innkjøpt i 1885, og i 1890 ble det søkt til Kirkedepartementet om oppføring av kirke midt i byens sentrum. Den siste graven som ble opprettet i æreslunden er fra , og planen er at det ikke skal komme til nye, men at den skal bevares som et kulturhistorisk minne. Prøvde å bryte seg inn Mannen 48 som er siktet for drapet, prøvde å bryte seg inn i et hus i nærheten av sitt eget hjem i forkant av drapet.

Next

Gravlundsdrapet i Haugesund: Tiltalte sier han skulle grave opp broren sin

Vår frelsers gravlund haugesund

Vår Frelsers kirke er en med fra i kommune, fylke. Kirkegården på Søndre Hauge ble etablert i 1863. Redaksjonelle henvendelser og tips sendes til. Det var flere vitner til hendelsen på gravlunden og politiet er i gang med avhør. Artikkelen er over ett år gammel Mannen som onsdag ble pågrepet på Vår Frelsers gravlund i Haugesund, og som nå er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene, har en lang historie med lovens lange arm.

Next

Kvinne angrepet med øks på Vår Frelsers gravlund

Vår frelsers gravlund haugesund

Det kan fremstå som at kvinnen ble angrepet med en øks av mannen, men det er for tidlig å si i etterforskningsfasen. Den drepte kvinnen har imidlertid ingen tilknytning til den første hendelsen, skriver politiet i pressemeldingen. Jeg trodde alle skulle drepe meg hakke meg opp og kaste meg til krokodillene. Det blir fengslingsmøte klokka 13 torsdag. Mer enn 4 500 av gravminnene er bevaringsverdige, og blir derfor ikke fjernet selv om festetiden utløper.

Next

Gravlundsdrapet i Haugesund: Tiltalte sier han skulle grave opp broren sin

Vår frelsers gravlund haugesund

De har to temaer, og de fire. Please contact Find a Grave at if you need help resetting your password. Stoff til personaliaseksjonen sendes til. Kirken ble oppført i 1899—1901 med vigsling den 6. Det var torsdag lagt ned blomster og lys på stedet der Bjørg Marie Skeisvoll Hereid ble angrepet. En del av gravene ble endret i ved at man fjernet steinrammer for å gjøre vedlikeholdet enklere.

Next

Gravlundsdrapet: Politiet frigir navnet på kvinnen som ble drept

Vår frelsers gravlund haugesund

Lysekronen er hele 11 meter, og skal symbolisere en diger kongekrone. Her kan du henvende deg om alle tjenester som kirken kan tilby. Der fant politiet kvinnen, som ble kjørt til sykehus i all hast. Erik Lea er den siktedes mannens 48 forsvarer. Da politiet skulle stoppe ham for en kontroll, ga han gass og kjørte rett mot en politibetjent som måtte kaste seg til side for å ikke bli påkjørt.

Next

Kvinne angrepet med øks på Vår Frelsers gravlund

Vår frelsers gravlund haugesund

Drapet skjedde jo veldig brått uten noen som helst form for foranledning. Politiet foretok åstedsundersøkelser tirsdag, kort tid etter drapet på Vår Frelsers gravlund i Haugesund sentrum. Use the feedback button at the bottom right corner of any page to send us your thoughts. Ofrim Etter at man bygget ut en rekke gravlunder i byen , overtok disse som byens ordinære gravplasser. På åstedet fant vi også en dame som var skadd. Han har ifølge dommene vært rusmisbruker siden 12—15 årsalderen.

Next

Yr

Vår frelsers gravlund haugesund

Her kan du se oversiktskart med feltbenevnelser for Vår Frelsers gravlund. Hadde øks for å være trygg Den tiltalte haugesunderen forklarte også at han hadde skaffet seg øksen for flere år siden for å føle seg trygg. For andre kirker med samme navn, se. Det er ikke ment å være en uttømmende liste over de mange tusen som er stedt til hvile der i årenes løp. Han kjørte forbi en sperring og foretok flere forbikjøringer inn mot Haugesund sentrum. Interiør og inventar Innvendig er teglen pusset. For øvrig er det gallerier i langs vestarmens nord- og sørvegg samt i nordre og søndre tverrarm.

Next