Vremea galati acum. Vremea în Filești, județul Galati

Vremea Băleni judetul Galati

Vremea galati acum

Valorile prezentate pentru toti parametrii reprezinta valorile prognozate la momentul respectiv. Luna răsare la 05:39 și apune la 17:21. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 12 ore. Vă recomandăm să consultați și indicațiile Administratiei Nationale de Meteorologie. Prognozele meteo provin de la. Prognoza este valabilă atat pentru Poiana cât și pentru localități învecinate cu comuna, precum Diaconi, Vișina, Hulești, Piscu Corbului, Buciumeni. Ulterior vremea se va incalzi, iar pana in 13 aprilie se vor inregistra temperaturi peste mediile multianuale, respectiv, o medie regionala a maximelor de 19.

Next

Vremea Galaţi

Vremea galati acum

Despre prognoza Galați Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Galați, jud. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 11. Vremea in Galati - astazi - Sambata - 18. Meteo Poiana - info prognoză Prognoza vremii pentru comuna Poiana din judetul Galati are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hPa. Luna răsare la 04:51 și apune la 15:14. Prognoza pe 24 ore: Timp însorit: 7.

Next

Vremea în Barcea județul Galati

Vremea galati acum

Zeci de statii meteorologice măsoară zi și noapte principalii parametri meteo ca să primim o imagine cat mai acurata a stării vremii actuale. Dupa aceasta perioada calda, este prognozata o scadere a temperaturii, astfel media maximelor termice se va incadra intre 14 si 16 grade, iar a celor minime va fi in jur de 2 grade. . Meteo Baleni - info prognoză Prognoza vremii pentru comuna Baleni din judetul Galati are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hPa. Pentru a afla valoarea numerică prognozată a vitezei vîntului în Poiana, direcția lui și viteza rafalelor trebuie să duceți cursorul mouseului deasupra prognozei pentru vânt.

Next

Vremea Poiana judetul Galati

Vremea galati acum

Luna răsare la 05:36 și apune la 17:18. Prognoza este valabilă atat pentru Baleni cât și pentru localități învecinate cu comuna, precum Viile, Corni, Slobozia-Ventura, Plevna, Măcișeni. Vremea la Galaţi acum Cum este vremea acum la Galaţi in judetul Galaţi? Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice prin intermediul urmatorilor parametri meteorologici: o pictograma cu starea vremii, temperatura reala si cea resimtita, probabilitatea si cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului, presiunea atmosferica, viteza maxima si directia vantului. Luna răsare la 06:00 și apune la 18:22. Poate însă cel mai semnificativ fenomen din acest întreg interval în România vor fi temperaturile extrem de scăzute ce se vor înregistra în cursul dimineții de miercuri.

Next

Vremea în Nicorești județul Galati

Vremea galati acum

Nu sunt valori medii, maxime sau minime. Despre prognoza Poiana Temperatura maximă a zilei reprezintă valoarea cea mai mare înregistrată în timpul zilei în Poiana, jud. Galati, temperatura minimă a nopții fiind cea mai joasă valoare ce se va înregistra de la apusul soarelui până la răsărit. Temperatura resimtita reprezinta temperatura de afara asa cum este ea perceputa la nivelul corpului uman, sub influenta combinatiei dintre temperatura aerului, viteza vantului, umiditate si radiatia solara. Luna răsare la 06:41 și apune la 20:27. In celelalte zile ale primei saptamani vremea va fi relativ calda, cu maxime ale temperaturii aerului de 6.

Next

Vremea Galati judetul Galati

Vremea galati acum

Exceptie fac valorile prezentate pentru cantitatea de precipitatii care reprezinta cantitatea acumulata in ultimul interval de 3 ore in mm. In schimb vara, o umiditatea crescuta face ca temperatura aparenta sa fie mai mare decat temperatura aerului. Datele meteo afisate pentru Galaţi sunt datele actuale care au fost măsurate de statia meteo din apropiere care se află la circa 6 km depărtare. Luna răsare la 08:40 și apune la --:--. Ulterior, pana pe 13 aprilie, vremea va deveni treptat mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada astfel ca se vor inregistra valori termice maxime, in medie, in jurul a 22 de grade, iar. Luna răsare la 07:02 și apune la 21:28. Aflati cum este vremea acum la Galati si cum va evolua in urmatoarele zile.

Next