Vremenska prognoza bijeljina. dreamforce.twibbon.com :: kratkoročna i dugoročna vremenska prognoza

Vremenska prognoza za Bijeljina

Vremenska prognoza bijeljina

Vremenska prognoza Bosna i Hercegovina sadrži listu gradova Bosne i Hercegovine sa desetodnevnom vremenskom prognozom:. Inače, prosečna temperatura za ovo doba godine bude oko šest, sedam stepeni - izjavio je za Telegraf. Mi ne tvrdimo da je meteorološka prognoza najtačnija, jer tačna vremenska prognoza ne postoji, pogotovo dugoročna vremenska prognoza. Relativna vlažnost zraka iznosi 70-80%. Za taj dan se očekuje da će temperature biti između 10 i 15 stepeni, a u utorak i sredu će dostići i 16.

Next

Vremenska prognoza za narednih 30 dana: Toplo, skoro prolećno vreme uskoro će preseći zahlađenje i kiša! (FOTO)

Vremenska prognoza bijeljina

Vremenska prognoza BiH za 15 dana se svakodnevno ažurira sa ciljem da što bolje i tačnije predvidi meteorološke prilike i modele o vremenu koje nas čeka u budućnosti. Za one koji vole skijanje, lepa vest je da toplije vreme neće uticati na visinu snežnog pokrivača koja je potrebna za ovaj zimski sport. Svaka slika u tabeli predstavlja vremensku prognozu za određeni period sa očekivanom temperaturom. Link za kratkoročnu prognozu se nalazi na stranici dugoročne prognoze. Link za kratkoročnu prognozu za odrđeni grad se nalazi na stranici dugoročne prognoze tog grada. Vremenska prognoza Crna Gora Na stranici nalaze se gradovi Crne Gore sa desetodnevnom vremenskom prognozom. Ikonica vetra se pojavljuje ako je jači i prikazuje se njegov mogući smer i brzina.

Next

Vremenska prognoza BiH za 15 dana, Vremenska prognoza za 15 dana BiH

Vremenska prognoza bijeljina

Osim dugoročne vremenske prognoze za gradove Crne Gore, postoji i kratkoročna vremenska prognoza iz sata u sat za narednih 48 sati, koja je detaljnija i tačnija od dugoročne prognoze. Sajt sadrži i kratkoročnu prognozu iz sata u sat za narednih 48 sati. Na ovoj stranici prikazana je dugoročna vremenska prognoza Bijeljina za 10 dana. . Ono što je sigurno dobra ideja je informisati se o vremenu tako da možemo bolje planirati naše aktivnosti za sljedećih 15-tak dana. Vremenska prognoza Srbija Na stranici možete naći listu gradova Srbije sa desetodnevnom vremenskom prognozom. Po komentarima sa fejsbuka korisnici su uglavnom zadovoljni prognozom.

Next

Detaljna Vremenska Prognoza Bijeljina

Vremenska prognoza bijeljina

Osim dugoročne vremenske prognoze za gradove Slovenije, postoji i kratkoročna vremenska prognoza iz sata u sat za narednih 48 sati, koja je detaljnija i tačnija od dugoročne prognoze. Prognoza vremenska za 15 dana, Sarajevo. Mi redovno gledamo prognozu na svom sajtu za naš grad i prema njoj planiramo buduće dane, planiramo kako da se obučemo. Sneg u Bijeljini se prosečno zadržava oko 40 dana godišnje. Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda u prvoj nedelji druge polovine februara očekuju nas temperature i iznad 12 stepeni Celzijusa. Želimo da i vama ovaj sajt bude od koristi. Saznajte ovdje odmah o vremenskoj prognozi za narednih 15 dana u Bosni i Hercegovini, pogotovo ako krećete na put, na odmor, planinu, more itd.

Next

Vremenska prognoza BiH za 15 dana, Vremenska prognoza za 15 dana BiH

Vremenska prognoza bijeljina

Trenutna temperatura Bijeljina, danas, sutra i prognoza vremena za grad Bijeljina za 7 dana, sa prikazom najviše i najniže dnevne temperature. Link za kratkoročnu prognozu se nalazi na stranicama desetodnevne prognoze. Klima u Bijeljini je kontinentalna sa godišnje 1900 sati sunca i umerenom oblačnošću u mesecima januar, februar, novembar. Ovde se odmаrаju oči i dušа, čovek postаje plemenitiji, аli i mudriji, slušаjući cvrkut pticа, žuborenje potokа i rаd vodenicа. Desi se i najvećim meteorolozima da pogreše prognozu, tako da se nemojte ni u jednu prognozu 100% pouzdati.

Next

Detaljna vremenska prognoza Vlašić Babanovac po danima

Vremenska prognoza bijeljina

Osim dugoročne vremenske prognoze, postoji i kratkoročna vremenska prognoza iz sata u sat za narednih 48 sati, koja je detaljnija i tačnija od dugoročne prognoze. Najveća količina padavina je u maju mesecu i junu. Nakon tri dana kiše i zahlađenja se opet očekuju temperature do 12 stepeni. Ovdje su predstavljenje dugoročne vremenske prognoze za narednih 15 dana za Bosnu i Hercegovinu, i to za najveće gradove i njihovu okolinu. Desetodnevna vremenska prognoza za poznata letovališta u Crnoj Gori: Vremenska prognoza Slovenija sadrži listu gradova Slovenije sa desetodnevnom vremenskom prognozom:. Srednja julska temperatura iznosi 22 stepena, januarska -1, dok je srednja godišnja temperatura oko 11 stepeni.

Next

Detaljna Vremenska Prognoza Bijeljina

Vremenska prognoza bijeljina

Vreme će biti suvo, ali će nas jutarnje temperature podsećati da je kalendarski i dalje zima, s obzirom na to da će one biti oko nule. . . . . . .

Next

VREMENSKA PROGNOZA BIJELJINA narednih 10 dana

Vremenska prognoza bijeljina

. . . . . . .

Next