Vuodesohvat asko. Vuodesohvat netistä kotiinkuljetettuna, myös osamaksulla!

Sohva Tuusula

Vuodesohvat asko

Vuodesohva on kätevä myös olohuoneen sohvana, ja voit levittää sen mukavaksi sängyksi esimerkiksi yövieraille. Mikäli kyllä, vuodesohva on sinulle täydellinen vaihtoehto. Jos sohva tulee ikkunan alle, katso etukäteen sopiva selkänojan korkeus. Meillä on jatkuvasti hyviä vuodesohva tarjouksia, joista löydät hyviä ratkaisuja kukkarollesi. Sohvista juuri vuodesohva antaa tilalle monipuolisia käyttömahdollisuuksia, sillä ne taipuvat ketterästi päivä- ja yökäyttöön. Meiltä löytyy myös divaani, jonka saa avattua kahdelle hengelle soveltuvaksi sängyksi. Vuodesohvat toimivat sohvana päivällä ja vuoteena yöllä, joten päiväsaikaan tilaa on myös oleskeluun ja vaikkapa television katseluun.

Next

Vuodesohvat netistä edullisesti

Vuodesohvat asko

Lue lyhytoppimäärä näistä kaikista ja siitä, kuinka käteviä ne ovat käytössä! Nettikalusteella on kattava valikoima erilaisia vuodesohvia, jotka voit tilata sujuvasti kotiinkuljetuksena suoraan kotiovellesi saakka. Kokeile esimerkiksi divaanivuodesohvaa suurten kanssa. . Laadukkaan vuodesohvan mekanismi kestää käyttöä. Pohdi, kuinka monelle hengelle tarvitset istumapaikat. Monitoiminen vuodesohva tai on viihtyisä istumapaikka päivällä, mutta helppokäyttöisen vuodemekanismin avulla se aukeaa hetkessä yhden hengen sängyksi tai parivuoteeksi.

Next

Sohva Tuusula

Vuodesohvat asko

Tilaa voi käyttää esimerkiksi vierasmakuuhuoneena tai vaikka perheen leffa-iltojen viettoon. Siksi myös sohviamme on runsaasti erilaisia. Ilo on mukava sohva, jonka syliin voit käpertyä työpäivän jälkeen. Kesävieraita varten kannattaa hankkia vuodesohva mökille. Olemme keränneet sivuille tärkeimmät huonekalutoimittajamme.

Next

Divaanivuodesohva edullisesti

Vuodesohvat asko

Verhoilua valittaessa kannattaa kuitenkin pohtia millaiseen käyttöön sohva tulee, verhoilunmateriaalin huollettavuuteen sekä kestävyyteen. Vuodesohvat vastaavat ulkonäöltään tavallisia sohvia, joten ne ovat hyvä ja tyylikäs valinta kodin sisustukseen. Sohvan sopiva mitoitus Minkä kokoinen ja mallinen sohva sopii parhaiten tilaasi? Verhoilu- ja värivaihtoehtoja löytyy vaikka millä mitalla. Olisiko sohvan hyvä olla avattava vai levitettävä, vai ilman ja tarvitaanko säilytystilaa petivaatteille? Lapsi- ja koiraperheessä kannattaa kiinnittää huomiota puhdistettavuuteen. Puhelinmyyntimme palvelee joka päivä klo 22 asti. Vuodesohvat ovatkin säilyttäneet suosionsa kodin sisustuksessa vuosia. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan valmiiksi kasattuina, mutta kasausta vaativille huonekaluille voit tilata meiltä myös kasauspalvelun lisäpalveluna.

Next

Vuodesohva

Vuodesohvat asko

Oletko yksiössä asuva opiskelija, eikä sinulla ole tilaa sekä sängylle että sohvalle? Nettikalusteesta löydät edullisesti puisia vuodesohvia. Käsittelemme edellä mainitut henkilökohtaiset tiedot voidaksemme lähettää sinulle sähköisiä uutiskirjeitä. Ja mikäli vanhoille huonekaluillesi ei löytynyt uutta kotia, kuljetuspalvelumme vie samalla vanhat kalusteesi kierrätykseen. Laverisohva voi myös tarjota kaivattua säilytystilaa. Voit maksaa tilauksen kätevästi laskulla.

Next

Vuodesohvat ja sohvasängyt

Vuodesohvat asko

On myös hyvä muistaa, että patjoja on usein myös mahdollista räätälöidä mieleisekseen. Kotimainen, massiivikoivuinen vuodesohva on Kiteen Huonekalutehtaan valmistama moderninoloinen vuodesohva sisustukseen kuin sisustukseen. Valtavasta sohvamallistostamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin, etsitpä sitten kulmasohvaa, vuodesohvaa tai sohvakalustoa. Vuodesohvasta on moneksi Niinkin arkinen keksintö kuin vuodesohva, voi pelastaa monen tilanteen ja yöunet. Niiden mekanismeihin on myös kiinnitetty erityistä huolellisuutta, joten niiden takuuajat ovat varsin pitkiä. Monista vuodesohvista löytyy lisäksi säilytystilaksi kätevä vuodevaatelaatikko.

Next

Laverisohva

Vuodesohvat asko

Käyttötarpeen miettiminen Ensimmäisenä kannattaa pohtia millaiseen tilaan sohva on tulossa, kuka sitä käyttää ja minkälaiseen käyttöön se tulee? Ehkäpä tyylikäs divaanisohva tai kulmasohva? Kunnon sohvalle on aina mukava istahtaa tai kellahtaa. Mökille on tulossa vieraita, mutta mistä heille löytyisi nukkumapaikka? Voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa. Kaipaatko lisätilaa makoiluun tai tarvitsetko vierasvuodetta yökyläilijöiden majoittamiseen? Vuodesohva on monipuolinen huonekalu moneen tilaan Vuodesohva on optimaalinen pieneen kotiin, mutta käytännöllinen myös suurempaan tilaan, jos haluat maksimoida tilan käytön kodissasi. Tällaisella yhdistelmällä kevennät tunnelmaa ja saat lisää vaihtoehtoja tilaratkaisuihin. Levitettävä laverisohva yhdistää käytännöllisyyden mukavuuteen. Vuodesohvan petauspatjan valintaan kannattaa käyttää myös aikaa ja tutkia eri vaihtoehtoja. Usein kysytyt kysymykset Olemme koonneet Sinulle listan kysymyksistä, joihin törmäämme usein työssämme.

Next