Webproever matematik 7-9. Webprøver til matematik, 7.

Webprøver: Dansk

Webproever matematik 7-9

. Afvikling på gængse browsere Materialet er tilrettelagt, så det kan afvikles på gængse browsere. Nej Brugsrettigheder Dansk ophavsret - ingen Creative Commons-licenser angivet. Resultaterne oplyses umiddelbart efter afsluttet test og vil være tilgængelige for elev såvel som lærer. Vi anbefaler dog, at man anvender Google Chrome, da denne browser erfaringsmæssigt giver bedst mulig performance. Webprøver til matematik indeholder 12 prøvetest, som er udarbejdet med udgangspunkt i de nationale test.

Next

7.

Webproever matematik 7-9

Send en mail til: eller ring på 3375 5560. Nej Hvilke gængse webbrowsere kan det digitale læremiddel afvikles i? Eleverne kan få øveoplæggene oplæst og printe dem og har desuden adgang til et online matematik-opslagsværk. Halvdelen af disse test er frit tilgængelige for eleven, og kan bruges som elevens eget træningsmateriale. Den anden halvdel tildeles af læreren. Webprøverne er grundigt korrekturlæst og gennemarbejdede internt og eksternt, og vi gennemgår løbende prøverne for fejl og mangler. Webprøver til matematik indeholder også et antal emnebaserede test på to niveauer, som prøver elevernes færdigheder i gængse faglige områder. Halvdelen af disse test er frit tilgængelige for eleven og kan bruges som elevens eget træningsmateriale.

Next

Webprøver: Matematik

Webproever matematik 7-9

CallCallbackPossiblyUnderLock SendOrPostCallback callback, Object state +68 Version Information: Microsoft. De mundtlige oplæg bruges i den daglige undervisning som forberedelse til afgangsprøven i mundtlig matematik efter 9. Ja - i betydelig grad Er læremidlet i sig selv en læse- og skriveteknologi værktøj eller er hovedintention i det digitale læremiddel bredt at understøtte elever med læse- og skrivevanskeligheder? Nej Kan det digitale læremiddel returnere et resultat eksternt? Skriv gerne så præcist som muligt, hvor I har fundet fejlen, eller tag et skærmdump af det specifikke sted. De enkelte oplæg kommenteres i e En del af serien Læreren får oplyst resultater p En del af serien. Resultaterne oplyses i procent umiddelbart efter afsluttet test og vil være tilgængelige for elev såvel som lærer.

Next

webproevertilmatematik7

Webproever matematik 7-9

Webprøver til matematik er webbaseret. Læreren får oplyst resultater på de prøver, som tildeles. Om webprøverne Webprøver til matematikindeholder mere end 22 prøveforberedende test, som er udarbejdet med udgangspunkt i de officielle skriftlige prøver i matematiske færdigheder. Ja: iPad, Windows tablets, Android tablets Særlige krav til udstyr? Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera, crome Anvendes et autentifikationssystem? Elever får detaljeret respons på alle besvarelser. Fjern her fluebenet i Aktiver stavekontrol nederst på siden.

Next

Webprøver: Dansk

Webproever matematik 7-9

Det gøres meget simpelt ved at taste i adressebjælken i Chrome. Nej Det digitale læremiddel tillader anvendelsen af læse- og skriveteknologi Ja Indeholder det digitale læremiddel inspirationsmateriale til, hvordan det anvendes med udgangspunkt i Forenklede Fælles Mål? Hvert oplæg består af en eller flere problemstillinger, et idé-ark samt en række bilag. Disse webprøver er særdeles velegnet som evaluering. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Next

Webprøver

Webproever matematik 7-9

Såfremt du eller dine elever alligevel finder indholdsfejl i prøverne, er I meget velkomne til at kontakte os - så vil fejlen blive rettet med det samme. . . . . . .

Next

Webprøver til matematik, 7.

Webproever matematik 7-9

. . . . . .

Next