Xl nakskov. XL Byg

Skibstraffik

Xl nakskov

Kom godt i mål med personlig rådgivning I Silvan vil vi gerne give dig de rigtige produkter og det gode råd, der gør at du kommer godt i mål med dine byggeprojekter. Lad os stå sammen og holde afstand! Vintermåtter fra Combi-Therm og diverse isoleringstilbehør. Stort udvalg af kvalitetsprodukter Vi i Silvan bestræber os hele tiden på at være et rigtigt byggemarked, der lever op til at give dig det rigtige sortiment af den bedste kvalitet til den bedste pris, så du altid er klædt på til dine større som mindre gør-det-selv projekter. Isolering Vores isoleringsudvalg indeholder hhv. Indtast blot din e-mailadresse, navn og kundetype i boksen til højre — så får du tilbud direkte i indbakken. .

Next

SEiMEi

Xl nakskov

Brændeovne Hos 10-4 har vi som mål at kunne tilbyde Danmarks bedste brændeovne, hvorfor vores sortiment udelukkende består af og. Så finder du hvad du leder efter i vores udvalg af Troldtekt træbeton, hvis ultrafine- og extremfine plader er nogle af vores bestseller-produkter. Samtidig ændre vi vores åbningstider til nedenstående. Kig forbi på Rødbyvej 87 i Nakskov og få en snak om dine muligheder. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om 2 billetter. Det betyder at vi blandt andet har nedsat bemanding i forretningen, og øget pres på sikkerheden betyder at der kan forekomme ventetid i visse situationer.

Next

Silvan Byggemarked

Xl nakskov

I vores mange butikker rundt om i landet, er vi altid klar til at hjælpe dig med personlig rådgivning — uanset som du er nybegynder eller rutineret gør-det-selv´er. Vores mest populære modeller er hhv. Vi har et stort sortiment af kvalitetsprodukter i kendte mærker, der passer både til den professionelle og gør-det-selv entusiasten. Køb dine Gorenje hvidevarer hos Nettoline Nakskov og registrer dem hos Gorenje. Hvis ikke vi tager vores forholdsregler, risikerer vi i yderste konsekvens at butikken må lukke ned på ubestemt tid, og det ønsker vi ikke! Vi har prismatch på en lang række af de produkter, du bruger flest af, så du altid er sikret den billigste pris. Troldtekt træbeton Er du på udkig efter lydabsorberende lofter, der ydermere også giver dig et behageligt og sundt indeklima? Din bestilling er derfor klar til afhentning inden for 24 timer.

Next

SEiMEi

Xl nakskov

Find de gode tilbud i Silvan I Silvan har vi ofte rigtig gode sæsontilbud, så hvis du er på udkig efter et godt tilbud, så hold øje med vores. Langt størstedelen af vores vinkelsliber kan du købe med prismatch, så du altid er sikret den bedte pris. Spærtræ Hos 10-4 finder du et stort udvalg af spærtræ i størrelser fra 45x70mm og op til 45x295 inkl. Du finder vores byggecentre i , , , , og , mens du naturligvis finder hele vareudbuddet på 10-4. I Silvan kan du altid handle i en af vores 41 butikker rundt om i landet eller her på vores webshop, hvor vi har mere end 22. For at sikre at ovenstående bliver overholdt, vil vi i de tilfælde der ikke er behov for fysisk kontakt, henvise til at man kontakter os pr. I vores butikker kan du desuden både finde vores trælast, havecenter og savværk.

Next

10

Xl nakskov

Vil du gerne modtage tilbud direkte fra 10-4 en gang om ugen? Arbejdstøj Hos 10-4 har vi et stort udvalg af arbejdstøj fra alle de kendte mærker: , , Caterpillar, Carhartt, Brynje, Airtox og mange flere. Vi pakker gerne varer til afhentning og levering efter aftale. Hold blot øje med prismatch-mærket: Du får også gratis fragt på en lang række varer, og du finder altid et hav af gode tilbud. Terrassebrædder Vores udvalg af terrassebrædder består både af hårdttræsorter samt trykimprægnerede- og komposit-terrassebrædder. Til gengæld finder du et stort udvalg af hvert mærke til konkurrencedygtige priser. Grundet Covid-19 pakker vi dine varer uden for vores normale åbningstid for at reducere risikoen for smittespredning. Vinkelslibere Find et stort udvalg af vinkelslibere fra bl.

Next

Silvan Byggemarked

Xl nakskov

Robotplæneklippere Robotplæneklippere er blevet mere og mere populære, og vores sortiment har derfor også udviklet sig til at indeholde mange modeller fra hhv. . . . .

Next