Yötön yö rovaniemi 2020. Jukolan viesti

Yläkaupungin Yö

Yötön yö rovaniemi 2020

Syvennä kokemustasi opastetulla retkellä Keskiyön auringon voi Rovaniemellä kokea vaaroilla patikoinnista jokiveneilyyn ja nuotiolla tulisteluun. Lauantai on nimetty Bilelauantaiksi, ja silloin lavalle nousevat Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit. Muutokset kaikissa tiedoissa ovat mahdollisia koronaviruspandemian takia! He palvelivat yhteisöä aktiivisesti ja tekivät paljon erilaisia aktioita. Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Rovaniemelle yhteensä noin 45000 kisavierasta. Napapiiri-Jukolasta on Sihvosen mukaan tulossa erilainen ja se on koko viestin rikkaus, että Jukolalla on vuosittain erilaisia järjestäjiä monenlaisissa paikoissa. Vuonna 2006 aloitimme ensimmäisen Cross Borders -opetuslapseuskoulun.

Next

Katso Rovaniemen moninaiset tapahtumat

Yötön yö rovaniemi 2020

Matkailukaupunkina Rovaniemi tarjoaa kilpailunjohtaja Martti Anttilan mukaan monenlaista tekemistä suunnistuksen lisäksi. Haluamme osaltamme kantaa vastuuta ja minimoida tilanteeseen liittyviä riskejä. Shopping through the night event has been active in Rovaniemi for a decade, as the stores and restaurants join together to welcome the Nightless Nights with a special offers and deals you cannot miss. Pohjoinen sijainti hyvin huomioon Kaukametsäläisten puheenjohtaja Juhani Sihvonen kertoo, että Napapiiri-Jukolan pohjoinen sijainti on otettu hyvin huomioon muun muassa kiertävän materiaalin osalta. Tapahtumajärjestelyihin tarvitaan noin 1800 talkoolaista.

Next

Katso Rovaniemen moninaiset tapahtumat

Yötön yö rovaniemi 2020

Ennen unia voit kylpeä saunassamme ja nauttia ulkoilmaporealtaastamme — olipa ulkona hyytävä pakkanen tai kesäinen yötön yö. Ounasvaaran Hiihtoseuran puheenjohtaja Heikki Autto korostaa, että Napapiiri-Jukola tarjoaa sekä kotimaisille että kansainvälisille osallistujille Lapin lumoa ja yöttömän yön valoa, jollaista ei ole muualla mahdollista kokea. Uskomme vahvasti, että uskovien vaikuttamassa ja toimia esimerkkeinä kaikissa ammateissa. Aluksi suunniteltiin parin päivän illanviettoa, mutta syntyikin viisipäiväinen festivaali. Amerikoihin, Romaniaan, Islantiin ja Venäjälle, mutta tähän mennessä olemme vieneet opetuslapseuskoulun aktioita ympäri maailman aina Afrikkaan ja Aasiaan asti. Vuonna 2019: 50 000 kävijää 1000 esiintyjää 200 esitystä 50 tapahtumapaikkaa Yläkaupungin Yö järjestetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän yliopiston, eri yritysten, toimijoiden ja kulttuurialan organisaatioiden kanssa.

Next

Lapland

Yötön yö rovaniemi 2020

Järjestävän seuran on oltava riittävän uskottava ja iso ottamaan suurtapahtuma järjestettäväkseen. Jukolan viestissä onkin seitsemän osuutta. Helpoiten mukaan pääsee laittamalla sähköpostia osoitteeseen info oh. On Lanttimatkat channel we're traveling, eating and enjoying life while giving travel tips from around the world. Yläkaupungin Yö on monitaiteinen ja pääsymaksuton kaupunkifestivaali, joka on järjestetty vuodesta 1992. Mainly all the restaurants that have their own menu and fusions of food. Ilmoita tapahtuman tiedot sähköpostitse osoitteeseen info at visitrovaniemi.

Next

Yläkaupungin Yö

Yötön yö rovaniemi 2020

Tartu toimintaan - valoa riittää läpi kesän Rovaniemellä yöt ovat valoisia toukokuun lopusta elokuun alkuun, ja sitä myötä aikaa on kellon ympäri kuten vesiskootteriajelulle, ratsastusretkille, uimiselle, patikoinnille, jokiveneristeilyille, poro- ja huskytilavierailuille ja paljon muulle. Arctic Design Shop, Valtakatu 24 klo 18-24 Köydenvetokisa CrossFit Rovaniemi järjestää hauskan köydenvetokisaan. Kultavaskoolifestivaalista ei ole tulossa megatapahtumaa, mutta järjestäjät lupaavat, että jatkoa seuraa. Yläkaupungin Yötä järjestää voittoa tavoittelematon Yläkaupungin Yö ry. Jukolan viestissä joukkueita on noin 1800. Revontulen käytävä muuttuu Yöttömässä yössä Latotanssien areenaksi. Jukolan viestin lukuja Tänä vuonna Jukolan viestiin on ilmoittautunut ennätykselliset 19 773 suunnistajaa.

Next

Jukolan viestin vuoden 2020 järjestelysopimus allekirjoitettiin Rovaniemellä.

Yötön yö rovaniemi 2020

Pikkutunneille asti Suomalaiset rakastavat kesätapahtumia, eikä Rovaniemi ole poikkeus: kesällä on , olipa sitten kyseessä urheilu- tai kulttuuritapahtumat tai vaikkapa markkinat. Yksi syy oli järjestäjille esitetty toive: Rovaniemeltä puuttuu nuorille suunnattuja tapahtumia. Yötön yö -tapahtuma herättää eloon Rovaniemen ydinkeskustan kauppakeskuksineen, kivijalkamyymälöineen ja ravintoloineen juhannuksen jälkeisenä maanantai-iltana iltakuudesta puolille öin asti. Jumala on antanut meille kaikille ainutlaatuiset lahjat, joita meidän tulee käyttää Hänen valtakuntansa rakentamiseen. Tapahtumalla on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen viesti kilpailtiin jo vuonna 1949. Jukolan viestiin osallistuu noin 18000 kilpailijaa ja harrastajaa.

Next

Yläkaupungin Yö

Yötön yö rovaniemi 2020

Festivaali on ajautunut haastavaan tilanteeseen ja mesenaatti-kampanjan avulla pyrimme turvaamaan Yläkaupungin Yön järjestämisen myös tulevaisuudessa. Rovaniemi also has lots of bistroes, grills, lunch restaurants and buffets in the city. Jukolan viesti suunnistetaan Rovaniemellä kesäkuussa 2020. Kaupungin tapahtumaosaamisen kehittäminen olisi Pohjantähden mukaan tärkeää. Asiantuntevat oppaat näyttävät erityislaatuisia paikkoja ja syventävät kokonaisvaltaista kokemusta huomattavasti ilmiöön liittyvillä tiedoillaan ja tarinoillaan. Muiden muassa Mokoma, Kasmir, Evelina, Pandora, Arttu Wiskari, Tuure Boelius, Benjamin ja Markku Aro esiintyvät kesällä Rovaniemellä. Hintaan sisältyvät ruoka, majoitus, luennot ja kaikki miniaktiot luentojakson aikana.

Next

Keskiyön aurinko

Yötön yö rovaniemi 2020

On koko kaupungin etu, jos tapahtumista jää kaikille mahdollisimman hyvä kokemus. Mittava urakka järjestäjille Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki muistuttaa, että Jukolan järjestäminen on nykypäivänä mittava urakka. Oletko mukana järjestämässä tapahtumaa, joka oletettavasti kiinnostaa myös Rovaniemellä vierailevia matkailijoita ja jonka haluat alla olevaan listaukseen mukaan? Mitä keskiyön aurinko oikeastaan on? Little bit higher payers can easily get to know Chinese, Japanese, Indian and Mexican food choices in the city. Vaikka tapahtuma on paisunut vuosikymmenten varrella suunnistuskansan festivaaliksi, moni asia on säilynyt ennallaan. Juhlilla on tapana jatkua pikkutunneille asti ja joskus jopa seuraavaan päivään, sillä varsinaisen yön puuttuminen pidentää illanviettoa kummasti! Monet kilpailijat majoittuvat edelleen teltoissa, ruokailu tapahtuu kenttäolosuhteissa ja Jukolaan tullaan usein koko perheen voimin. Haaste otettiin vastaan, onhan kyseessä Suomen vanhin ja suurin aikuisten lentopalloturnaus. Kampanjaan valitut pääsevät kertomaan Lapin ainutlaatuisesta kesästä yleisölleen omin sanoin ja kuvin.

Next